יפה שהצטרפת לדיון והחכמת את החברים ,ישר כח אני אביא כאן את מה שהתכוונתי בלי פירוט פעולות שאני אעשה בציון נקודה אחרת חשובה שכל דף מספר מהווה את הספר ,כלומר כל ידיעה של ועוד ידיעה ועוד ידיעה מהווה נדבך שלם שמצטרף לכל משקיע ולכל מנהל תיקים בין אם מדובר בפוזיציה שמנה או רזה ,וזה ברור .
אני לא מביא פירוט פעולות על מנת שיהיה מענין ואנשים ישכילו בדרכי עבודה ולא יקבלו הכל על מגש של כסף
בבקשה בטחונות = 0 טווח של 50 נקודות כיסוי לפקיעה יווניות במצב משובח הייתי יכול אם תרצו להראות לכם את כל היוונית שואפים לאפס מוחלט תחת ההנחה של 5000 ש"ח לפקיעה אין חשש במשך הימים לפקיעה מתנועות מהירות של השוק ,יכולת התיקון שלכם אופטימלית וכן היגוי הפוזיציה בקלות רבה וגמישות ,וכמובן יש לכם הון עצמי להמשיך בפוזיציה הזו בניוד ועוד ניוד ועדין עד 2 ניודים רצופים אין דרישת בטחונות כלל אפשר לנפח את הפוזיציה לפי שאיפות הלקוח ולעולם מערכת היחסים של סיכון /סיכוי תשאר זהה
בבקשה חברים שלא תחשבו שהבאתי "חידות" בלי פתרון בסוף החוברת ...
בהצלחה !!!
Y.K.I-0526565114 אך ורק פניות רציניות יענו ,ויעוץ לתיקי משקיעים להצלה מהפסד (בבקשה להשאיר הודעה במשיבון) ,הכל בחינם אין כסף ,עם הרבה לב טוב ואהבה וכמובן סייעתא דשמייא.YKI--האופציה שלך להרוויח . לפניות אישיות yk3823@gmail.com |  |