TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    10/12/08 19:54 כוכב המינגווי /ו korma מצורף קובץ gif
    ראשית איחולים לבביים ליראה על מינויו החדש.

אקח הפוגה קלה מהשתיקה שלקחתי ע"מ לשתף את החברים (חוץ ממור) בשיטה נפלאה חדשה ומדהימה שפיתחתי לפני 2 דקות והוכיחה את עצמה ללא עוררין (פשוט כי היא רק פותחה לפני שתי דקות).

השיטה נקראת כוכב המינגווי - השם לשיטת ולתבנית מתבססים על הצורה הראשונה שפגשתי בחדר המשחקים של הבת שלי שעה שדרכתי עליה יחף והחלקתי, ועל הסופר הראשון שאת ספרו שלפתי באקראי מהספרייה - תוך כדי שאני שולף עם עיניים עצומות. כלומר - בדיוק בניסיון החמישי אחרי שארבעת הסופרים הראשונים לא נשמעו לי אמינים (דוסטוייבסקי, שרה אנג'ל, מארקס ורושדי)

הקיצר - כוכב המינגווי - עובד. בדוק. מחלקים ממרכז (בערך) את הגרף ל-16 - מסמנים מספר עיגולים כדי לומר - כל ניחוש פוגע. לפי המינגווי ניתן לנחש עד 400 ניחושים שונים - שזה רק בשלושה מעל התרחישים האפשריים לפי שלל שיטות הניתוח הקיימות בשוק וכל המסקנות הסופיות מרוכזות בכוכב.

האיזורים המסומנים שחור-לבן הן קריצת עין שלי לזירת הספורט המוטורי שלא הצליחה להתפתח בארץ כ"כ לצערי - למרות גרעין לא קטן של אנשים שניסה לדחוף ולשפר.
    (לא, קרטינג זה לא ספורט מוטורי, גם לא מכוניות מתנגשות, גם לא לדפוק רדיו-טייפים מרכבים חונים בחניון עם שלט "לא אחראים על גניבות")

אז לפי התבנית ניתן לראות בבירור גם בעין לא מנוסה כיצד נכון ללפני מס' דקות מדד הויקס נסחר בירידות. אך שימו לב - לא להתבלבל - אלה ירידות שקריות לחלוטין והויקס הזה עוד יראה ימים יפים (כל אחד יגדיר זאת לעצמו).

לסופ"ש אקח לי 100 פוטות 600 - תעלנה כמה שתעלנה בבוקר. 50 תשוחררנה עד סוף היום לכיסוי עלותן של ה-50 הנותרות. כך - בראשון נראה מה יצמח: קנס או פרס.

מאיפה הביטחון? כוכב המינגווי ופטריות הזייה. גם שתיתי שיקוי אומץ. לא עבד.

במילים אחרות - סטיות דוביות הולכות ומעמיקות, רמות התנגדות נותנות בראש למדדים, ממוצע 50 בא לבקר ועושה את העבודה שלו ומעל לכל - קיבינימאט - שבוע שלם בלי יום אדום ראוי אחד? איה המימוש? שכחנו שזאת מפולת? איפה התמונות המפחידות של דוב בביזפורטל? איפה הימים שבהם ניתן היה לראות את כל המניות אדומות ורק את תעודות השורט זורחות בירוק?
    מה קרה בעולם הזה? הרי מעבר לניחוחות הלונג שלא תם ללא ספק - אך חייב לקבל הפוגה קלה (קשה) - כל יום מפורסמות עוד ועוד ידיעות חדשות, עוד פיטורין עוד אזהרות, עוד ועוד מכל הרע שנפל על העולם. הכל מגולם? אולי כן ואולי לא. ימים יגידו.
    מוכן לשים על זה כסף ולהמר - כן כן - לא לא. יום ראשון מסדר: לונג - בוכה, שורט זוכה.

ההנהלה מתבקשת לשלוח לביתי כובע עם רוטב טריאקי במידה והלהגוג המיותר מלכתחילה הזה לא מתממש. במידה וכן - הרי שאזכה למקום של כבוד בפנתיאון המהמרים הכבדים לצידו של טיסונה ושאר חסידי אומות הז'יטון.

ת'אמת - לא מתכוון באמת להמר - סתם פנו אלי ואמרו לי שחסר צבע. הנה - קיבלתם צבע. גם חלודה זה צבע. נחזור לניתוחים נורמליים יותר בחצות - או שניהפך חזרה לדלעת.

ניפגש בשמחות או בבית משוגעים.
    המספרים שלי ללוטו: 5 13 26 2 20 14
    "עלייה אשר תלויה בדבר - בטל הדבר - בטלה העליה"

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il