| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אתמול בבוקר מכרתי אלביט ואיי סי אל וסקופ. אלביט ואיי סי אל נמכרו בגלל הסתכלות מעמיקה בגרף וצפי שבטווח הקרוב הן שליליות. גם שירות האיתותים עזר לי לקבל החלטה. סקופ מכרתי אבל היא עדיין חיובית. בגדול היא עם הפנים למעלה ובפריצה של 16 היא תגיע ל 17 וכן הלאה. הוציאו דוח טוב וכרגע המומנטום בשוק הולך לטובת המניות של הסחורות. הסיבה שמכרתי היא שהשוק לדעתי מתוח ותזוזה שלו למטה תיפגע בכל המניות אז אני מעדיף להיות בחוץ ולתזמן כניסה יותר בטוחה. בעצם אתמול בבוקר כל התיק שלי היה בחוץ מלבד צים שאני מחזיק שם מנה יפה אבל לא אשאר לדיבידנד. יום וחצי ככה ואצא לתת לה לנוח ואחפש נקודת כניסה חדשה אבל אגרסיבית יותר. בסגירה לקחתי פועלים כניסה אגרסיבית. אני לא מאמין בבנקים בטווח הקצר אבל כשיעלו ריביות הם יתחילו להגיב ולכן יתן ופועלים מצאה תחתית שלשום. למען האמת לקחתי סכום גבוה רק כדי לשחרר היום. אני סוחר בה עם סטופ צמוד והיעד שלי כרגע הוא סביב 3140, כלומר באזור של הגאפ. פועלים סגרה בגבוה היומי אתמול אז זה נותן לי תקווה להאמין שלפחות את הגאפ היא תסגור. נכון, זה 4.5 אחוז בסך הכל אבל גם על 4 אני מוכן לחתום. מעקב צמוד אחרי דלתא מכמה סיבות: לדעתי היה שם איסוף לא מזמן אז היא יכולה לפרוץ את 22 והיעד שלה הוא 24 ואפילו מעט יותר. נסחרת ממש בתוך תעלה וזה הופך את המסחר בה לקל. שמתי לב להתנהגות מסויימת של משקיעים וכל פעם שהיא יורדת חזק מיד מגיעים קונים גדולים והיא מתייצבת. השוק לא טוב וכל כניסה למניה היא כרגע כמעט בגדר הימור מבחינתי בטווח הקרוב. המציאות היום מאוד הפכפכה, יכול להגיע הסכם רגיעה עם פוטין הנרקומן הזה והשוק יתן יומיים שלושה של עליות מטורפות ונוכל לחגוג, אבל יכול להיות פתאום איתות על עליית ריבית חדה יותר בארה"ב או בנקים שחשופים לרוסיה יתחילו לזייף ואז מה שעלינו במדרגות נרד במעלית. לסיכום, אני חושב שהשוק תנודתי מידי. אין אף מניה שאני "סומך עליה" כרגע בארץ ואפילו קנון שפרצה אתמול, עד שלא אראה עליה במחזורים (פריצה עם ירידה במחזורים??) אני לא קונה את זה. יתכן מאוד וקנון תרד לבדוק תמיכה ואז תעלה לפריצה יותר איכותית. נעקוב. הטרייד היחידי שלי כרגע זה בנק הפועלים וזה יסתיים כנראה היום או גג מחר בבוקר. זו הסתכלות שלי בלבד אבל כרגע לדעתי שווה לשבת על הגדר ולחכות להזדמנות גם אם זה יקח קצת זמן. בינתיים אפשר לעשות סיבובים מטורפים על צים ולחכות לנקודת כניסה נוחה לדלתא. כמובן שאם דלתא תפרוץ אנסה לעדכן מיד. יום טוב לכולם ובהצלחה . תזכרו שלא חייבים להיות תמיד בשוק אפשר להיות בחוץ ולחכות לכניסה נוחה למניות. תזמון כניסה טוב נותן טרייד עם סטופ צמוד וזה רגוע. ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |