| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| לסולידיים דלתא כניסה בפריצה של 23 . יש איסוף במניה הזו. אתמול בנמוך היומי נכנס קונה 2 מליון שקל והמניה תיקנה מיד. זה קרה גם שלשום. מי שיותר ספקולטיבי יכול להתחיל לחפש תמיכה ולנסות לאסוף בין 20200 ל 18750. תלוי במומנטום של השוק גם. בכל מקרה המחזורים שם ממש גבוהים יחסית לאחרונה. אלביט תפתח אדום חזק כי היא התממשה. תיתכן תמיכה ב 65 אבל יתכן ותרד גם ל 62 וקצת וזו כבר הזדמנות אפילו לסוחרי יום. היעד שלה הראשון הוא 70. סקופ - פריצה של 16 או תמיכה ב 15300. ככל הנראה מניות סחורות וביניהן מתכות לא תרדנה בקרוב כפי הנראה. חברה לישראל - תפתח אדום אבל בהמשך היום יש דוח של צים. היא יכולה לעשות מהלך אדיר בתוך יומי. אני מנחש שתתאפשר כניסה ב 160 וקצת, יעד ברור 180. המניה מאוד שוורית והסקטורים רותחים עכשיו. שווה לשים לב לקנון כי היא לפני פריצה וגם מחזיקה בצים. דלק קבוצה - כרגע נתמכת סביב 40 כשהיעד הבא הוא 45 והרחוק 52. למעט דלתא, ככל שהמלחמה נמשכת המניות שהוזכרו פה שווריות. בנקים - יתנו לדעתי תוך יומי היום עד מחר למי שיש קצת אומץ ומחפש סיבוב מהיר. ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |