| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| כידוע למי שמכיר, אני שכיר ובעל שליטה בחברה פרטית. בשבוע שעבר קיבלנו היתר על מגרש בעסקת קומבינציה שחיכינו לו זמן רב. עקב כך, סגרתי בשבוע שעבר את התיק הגדול שהיה לי, עבדתי על הפרויקט שנה וחצי, ועכשיו אנחנו עולים על הקרקע בתחילת מרץ, אני חייב את הכסף ולא רוצה לסכן אותו, נשארתי עם תיק קטן בחשבון אחר של 50 אלף, ונראה מה נעשה איתו, כנראה ייסגר בפקמ. לגבי השוק, לא יודע מה יקרה, רק יכול להצטרף לדבריו של דוד כץ, יהיה מימוש כנראה עמוק, מתי הוא יגיע, יכול להיות שבועיים( תחילת מרץ ככה הערכתי ), חודש, ואוליי גם חצי שנה. לונג אפשרי בנעילה מעל 1632. סיכוי גבוה יותר לשורט, אתן לכם איניקטור בודד, כל עוד ויקס לא סוגר גאפ פתוח באזור 16.5 או 17 כמדומני, אני לא הייתי רגוע. שיהיה לכולכם בהצלחה, מקווה לחזור בעוד כשנתיים וחצי בערך, אם הכל יילך לפי התוכנית, ומתי שיהיה לי כסף חדש אחרי שנסיים, עד אז נצמד למה שאני יודע לעשות הכי טוב. בהצלחה לכולם ומקווה שעזרתי למישהו במשהו בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |