| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אני אעזור לך לחדד אותו. בתחילת ינואר 2020 לוויתן התחיל להפיק, הסקטור היה בעליות חדות, רציו עמדה על סף פריצה של 300, פיטבול הוציא קולקציה חדשה של ביקיני, בקיצור שישו ושמחו היה פה בפורום. השאלה היחידה שהתחבטנו בה הייתה האם כשרציו פורצת את ה300 היא תעצר ב350 או ב400. קח חודש קדימה, התשיעי- עשירי בפברואר, בדיוק היום לפני שנה. הקורונה היא וירוס סיני שאולי מדברים עליו בחדשות, אבל עדיין נראה רחוק רחוק, הבורסות בארץ ובעולם שוברות שיאים כמעט כל יום., הנפט יציב על 60 דולר. וכמה רציו? 400? לא, ריסקו אותה ל180! הכל עוד לפני לקורונה. עד היום לא הבנתי מה פשר הריסוק הזה שעשו לסקטור דווקא אחרי שלוויתן התחיל להפיק ורציו התחילה להרוויח כסף. לא חסרות פה תיאוריות קונספירציה על המוסדיים, על חייזרים וכו, אבל השורה התחתונה היא שיהיו הסיבות אשר יהיו, השוק שחושב שרציו לא שווה היום 150, זה אותו שוק שחשב פחות או יותר אותו דבר גם לפני שנה עוד לפני הקורונה. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |