| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| 21 14:40 כל עוד מתחת ל1610 ביומי- מגמת שורט ביומי בלבד. נעילה מתחת ל1610- אישור להיפוך. כתבתי אתמול ש1610- היא הנקודה החשובה- וכל עוד אנחנו מתחתיה לא יהיה לונג. אלגוריתם היפוך נתן אישור. ולכן מבחינתי- יש אישור למהלך החל מעכשיו- וימשיך מחר, וכל עוד לא עולה מעל המספר הזה. אלגוריתם ישתנה לשורט- בנעילה מתחת ל1597, אבל אני מניח שאוליי אם החוזים יהיו ירוקים הוא לא ייתן שורט- אני לא יודע- יש יותר מידי פרמטרים שהוא מחשב הבנת הנקרא- לא שקרים. ההודעה פה מתחתינו, תפסיק כבר לשקר. והעיקר תמשיך להתפלל לעליות, חתיכת עלוב שכמוך. אותי לא מעניין אם יעלה או יירד, כנראה שאתה לא רוצה להפנים את זה, ואוליי זה אוכל אותך. גם אם יעלה ל1630, ואם יירד ל1600, אין לי כיוון כי אני לא סוחר כיוון. מתי כבר תבין את זה, מהמר כפייתי שכמוך. אתה לא מבין שאני נטו מנסה לעזור פה לאנשים, ואוליי אם הצלתי מישהו מלהפסיד עשיתי את שלי. חבל על האנרגיות שאני בכלל עונה לאדם קטן שכמוך. כי זה מה שאתה מחפש יחס. תמשיך להמר ולנחש, ושתטעה תעלם זה הכי טוב בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |