| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אתה שחקן נכס בסיס ולא שחקן מעוף. אנחנו פה בפורום מעוף. מה יעזור פה לשחקנים, אם המעוף יירד מחר ל1585 ויהיה שם שבוע, ואז בסוף החודש יגיע ל1660? הם ימחקו, ומהר מאוד. אתה מבין שהתזמון פה קריטי מאוד? אתה מבין שאם נניח בסוף שבוע שעבר, המעוף היה יורד ל1585 ונשאר שם יומיים, הייתי סוגר קופסא על התיק שלי, והולך לישון עד לפקיעה? עם כל הכבוד יותר חשוב מאיפה המדד יהיה, זה מתי הוא יהיה ואיך הוא יהיה, אם הוא יעלה בכל יום 4 נקודות ל1660, אז אני לא בטוח שמי שקנה קול 1660 ירוויח משהו כי הטטא תאכל לו את כל הפרמיה. אז קצת תבין שבאופציות אתה פועל ב4 מימדים ולא במימד אחד כמו בקזינו , פה זה לא אדום או שחור, אופציה זה פקק שצף בים והרוחות והגלים לוקחים אותו לכל מיני מקומות, ואתה עם חכה קטנה צריך לדוג אותו ולהעריך איפה הוא יהיה. ולכן עובדים עם רשתות וסירות מנוע ולא עם חכות בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |