| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| מצורת הכתיבה שלך, אני מקבל את הרושם שאתה אוליי בסוג של אופוריה, או אווירת שינוי, כביכול סוף כל סוף יש להמונים כוח לדפוק את המערכת. אז תרשה לי לצנן את ההתלהבות שלך. שאני ניגשתי לפני אי אילו שנים לתחום שוק ההון, זה היה קודם כל אחרי השכלה אקדמית בכלכלה, כולל הכשרה כמנהל תיקים ויועץ השקעות, כל התיאוריה פחות עניינה אותי, כי הבנתי שהפסיכולוגיה של המשקיע חזקה יותר מניתוח טכני או גרפים. היום מדובר בסוג של קרב בין אדם למכונה, שהמכונה עומד מאחוריה אדם בעל משאבים כמעט בלתי מוגבלים. ואני אומר לך מעכשיו שכל הגל הזה ייגמר לא טוב. בסופו של דבר למשקיע הבודד אין את אורך הרוח הסבלנות והמשאבים של גופים כמו בתי השקעות וקרנות גידור, ולכן הייתי נזהר עכשיו שבעתיים, כי ההמון הוא טיפש כמו עדר כבשים, וניתן למניפולציה, את זה מבין כל מי שלמד קצת פסיכולוגיה ותקשורת המונים. אני חושב שמדובר בהימור ומהזווית המסוכנת ביותר שקיימת, ולדעתי הכתובת על הקיר, וכל הגל הנוכחי ייגמר רע מאוד מבחינת המון המשקיעים שחושבים שמצאו שיטה להתעשרות קלה. מנסיוני ככה זה בדרך כלל, היד החלשה מפסידה שברור פה שהעדר הם החלשים פה, הלוואי שאני טועה, אבל פשוט מציע לך מכל הלב להיזהר כמו מאש בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |