| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אף אחד לא אמר שאמרת שהשווקים יירדו 15 אחוז. כתבת לדעתי השווקים צריכים לרדת 15 אחוז, בדגש על לדעתי. כל מה שמישהו כותב זה לדעתו, אף אחד לא קובע, אף אחד פה לא אומר שזה חייה לקרות, אנשים כותבים את דעתם- לפי מה שהן חושבים. יש כאלה שכתבו שהשוק יילך ל1560. יש כאלה שכתבו שהשוק יילך ל1660, ויש כאלה שכתבו קודם 1550 ואז 1650, כל אחד כותב את דעתו, בדיוק כמוך. ואתה אמרת שלדעתך יירדו 15 אחוז, אז כן אמרת את זה, פשוט לא כתבת שזה יקרה, כתבת הסתייגות לפני: " לדעתי.." שזה ברור שכל מה שאני כותב, זה לדעתי- אלי, ולא אם אלי כותב זה לדעת דוד כץ. זה שכבת לדעתי- לא מבטל את ההערכה שלך. אני למשל למדתי לכתוב, שאוליי יקרה כי אני מבין שהמודלים והסטטיסטיקות לפעמים לא פועלות במקרי קיצון כמו שאנו חווים כעת. ואנו חווים מקרה קיצון שיירשם בספרי ההיסטוריה, לא היה מקרה כזה, אז לא יודעים כיצד ואיך הוא יסתיים, ולכן יש אי וודאות גדולה וסטטיסטיקה שפועלת על קצוות התרחישים, כלומר גם תרחיש של 0.01% הוא ריאלי במקרה קיצון כזה, כפי שאנו חווים בימים אלה של היסטוריה בהתגלמותה בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |