| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| לפני שבוע ישבתי ועשיתי הרצות וסימולציות גם עם גרפים וגם עם המודל כדי לנסות ולהסתכל קצת יותר קדימה כדי להבין לאן מועדות פנינו, הגעתי למסקנה לאחר כל הבדיקות כי חודש מרץ הולך להיות חודש של נפילות חזקות מאוד בשווקים ברמה של מעל 10 אחוז ואוליי אפילו 15 אחוז, כולל כל המשמעויות שזה אומר , עלייה בסטייה , הסטריה בשוק ואופציות שקופצות מ100 ש"ח לאלפי שקלים, כיון שמדובר בתקופה רחוקה מאוד ביחס לשחקני מעוף שרואים במקרה הטוב שבוע קדימה, החלטתי להמתין עם נבואת הזעם הזו, תוך כדי שאני רושם לעצמי להמשיך ולעקוב אחרי זה, כדי באמת להבין האם אני הוזה, מדמיין או סתם מבטא משאלות לב שלי. בנתיים ביום חמישי האחרון רמות הויקס בארה"ב עברו את ה30 ואז התחלתי לחשוב אוליי הקדימו את המאוחר, אבל נכון לכתיבת שורות אלה, אין עדיין תנאים לכך, ולכן גם לא אמרתי כלום, אז בגללך הנה אני וכותב פה. לפי מה שמופיע אצלי בארה"ב במהלך מרץ יהיו מימושים/נפילות של עד 15 אחוז, אני כרגע מעריך שזה עדיין לא בא לידי ביטוי בשום צורה, אבל בקרוב מאוד יהיו סימנים שגם ייראו זאת, אז מציע באמת להיזהר, אבל ייתכן שאני גם טועה וטועה בגדול, אז נא לא לקחת את זה כתורה מסיני אלא סתם כאזהרה ותרחיש שייתכן שיקרה וגם אוליי לא. בשם ה' נעשה ונצליח. כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |