TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    01/02/21 12:54 דודי הקדמת את המאוחר /ו eli8333
    לפני שבוע ישבתי ועשיתי הרצות וסימולציות גם עם גרפים וגם עם המודל כדי לנסות ולהסתכל קצת יותר קדימה כדי להבין לאן מועדות פנינו,
    הגעתי למסקנה לאחר כל הבדיקות כי חודש מרץ הולך להיות חודש של נפילות חזקות מאוד בשווקים ברמה של מעל 10 אחוז ואוליי  אפילו 15 אחוז, כולל כל המשמעויות שזה אומר ,
    עלייה בסטייה , הסטריה בשוק ואופציות שקופצות מ100 ש"ח לאלפי שקלים,
    כיון שמדובר בתקופה רחוקה מאוד ביחס לשחקני מעוף שרואים במקרה הטוב שבוע קדימה,
    החלטתי להמתין עם נבואת הזעם הזו, תוך כדי שאני רושם לעצמי להמשיך ולעקוב אחרי זה, כדי באמת להבין האם אני הוזה, מדמיין או סתם מבטא משאלות לב שלי.

בנתיים ביום חמישי האחרון רמות הויקס בארה"ב עברו את ה30 ואז התחלתי לחשוב אוליי הקדימו את המאוחר, אבל נכון לכתיבת שורות אלה, אין עדיין תנאים לכך,
    ולכן גם לא אמרתי כלום, אז בגללך הנה אני  וכותב פה.

לפי מה שמופיע אצלי בארה"ב  במהלך מרץ יהיו מימושים/נפילות של עד 15 אחוז,
    אני כרגע מעריך שזה עדיין לא בא לידי ביטוי בשום צורה, אבל בקרוב מאוד יהיו סימנים שגם ייראו זאת, אז מציע באמת להיזהר, אבל ייתכן שאני גם טועה וטועה בגדול,
    אז נא לא לקחת את זה כתורה מסיני אלא סתם כאזהרה ותרחיש שייתכן שיקרה וגם אוליי  לא.

בשם ה' נעשה ונצליח.
    כל העושה שימוש במידע זה עושה זאת על אחריותו בלבד.

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il