| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
לסיכום : קח את דבריי באמת בשלווה וכנות . להוכיח אדם גם ברבים - זה מזכה אותו - כלומר אותך . יש שחושבים אחרת . אתה מציג מניות תציין הערכה בלבד בלי שום המלצה . אתה טועה - תאמר טעיתי - לא בושה . אדם נותן הערכה יותר מדויקת ממך וזה הצליח - תפרגן . יעקב 101 ידידי אדם צנוע ובכלל יודע גם להגיב - הוא מהנדס במקצועו . אמר לי לא להאמין לך , שהינך מחזיק שאתה יודע יותר טוב. ואל תיעלב חלילה - הוא יכול לעשות לך בית ספר במסחר . למה נכנסת עמו לעימות בפורום אחר כאן באתר - מאחר שאתה אדם יהיר . תלמד לכבד גם דעות של אנשים אחרים להפנים ללמוד -ולא לומר אמרתי לכם . על בסיס שהוא אין בו תוכן ,ציורים ,תמונות , ינשופים סיני אמר - זה קשקשת . תהיה מקצוען אתה יכול להיות באם תשנה גישה וראייה אחרת . ניחנת בחוכמה ובלב טוב תנצל את זה לטובה . השבתי לו ליעקב 101 גם שאתה צודק והבחנתי בזאת - אני מליץ יושר עליך . מאחר שאדם נמדד בליבו ,אדם עם לב טוב - חוזר בתשובה . וכוונתי לא מבחינה דתית . בהרבה הצלחה באם תשנה גישה - תרוויח ותראה יותר אמין . אם לאוו תנהג כרצונך . ותשתדל להיות צנוע .-- אתה רק תרוויח מזה . היה כדאי שתשמע זאת ממני ,מאחר שקיבלתי עליך במסרים שונים. שאין להאמין לך ועוד דברים לא נעימים - וזה דבר שקשה לי לשמוע על אדם . גם שאני מבדיל בין סוגי אנשים יש הברה קנאה ותחרות בעולמנו , אבל אנשים אלו חלקם הכרתי מספיק טוב ,וחלקם חיזקו את האחרים . ובמשך הזמן - בתגובות שלך ובמסרים שלך . הערכתי דברים שבסיסם על אמת לגביך . אין לשפוט אדם - אבל יש להוכיח אותו . לך בדרך - האמת והיושר - בכול תחומי חייך וגם עם זה קשה . לבסוף תצליח באמונה ובסבלנות . ותראה כמה אתה תרגיש טוב עם זה . קח את הכישורים שלך והחוכמה - תהיה אמיתי וישר ותתחבר לעולם שיתאים לך . כשתתחבר לעולם שאתה מתאים לו - תרגיש זאת מיד . ואז תראה שכול דמיון נעלם והופך להיות מציאותי . לאחר מכן תוכל ללמד - וזה ייתן לך סיפוק אדיר בחיים . לשם כך אתה צריך לעשות דבר אחד - לשנות גישה . זה לפעמים קשה - אבל כן אתה יכול - יש לך תכונות לכך. יום טוב ומוצלח בכול תחומי חייך. רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |