| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ידע ומידע = כוח . הידע מוגבל וגם המידע מוגבל . חכמנו מאלפי שנים וזה כתוב בגמרא לפני אלפי שנים , ידעו איך העולם פועל על פי הפיזיקה . ידעו מספר כוכבי לכת , מספר כוכבים מדוייק , מה שחוקרים ומדענים מגלים אחרי אלפי שנים . הקב"ה נתן בינה לאנשים עד גבול מסויים להגיע לחקר כוכבי לכת וכוכבים אחרים . אין יותר נביאים בחיינו . לכן ציינתי שאם אלברט איינשטיין היה חיי בדורנו היה מוחק חלק מאימרה זו . אתן לך עצה צא מכול הציורים הטכניים יש לך כישרונות אחרים תנצל אותם . באם הינך רוצה ללמוד תשמש במידע וכוח - והכוח נמצא בבתי השקעות. שם גם תלמד ותרוויח - ולאחר מכן אם תחפוץ - תוכל לפתוח בית ספר . יראה שהוא בעל כישרונות מיוחדים ואדם אמיתי מציין . וציין שטבע תהיה בשערים בהרבה פחות ממך. איתן ניר - ציין בשערים של 15% פחות ממך - והעיר שזה לא הגבול התחתון . אינ מציין ושב ואומר איני איש טכני ובלי דמיון - שטבע תגיע ל-80$ וגם ל-100$ . בדרגות כמובן , לא יודע לציין באלו דרגות . אבל כן לטווח ארוך , שנה שנתיים שלוש עד חמש תגיע לשערים אלו . אולי תגיע לפני - איני יודע. אבל מאמין בדבר לא על בסיס דמיון. או על חפצי ליבי - אלא רק על בסיס עובדות . ציינתי לטווח ארוך בלי זמנים , איני יודע אותם ואף מנתח טכני לא יודע אותם . אם אדם היה יודע לתת זמנים ושערים היה גם יודע לתת זמן לחייו . יש דברים והוא זמן החיים - תלויים ביד אבינו שבשמיים . אי אפשר לדבר כאן ביהירות- אתה משווק את עצמך . אבל אתה חייב לדבר אמת , אין מצב אמרתי לכם לאחר מעשה , צריך להגיד זאת קודם , לכן השימוש בדמיון הוא מוגבל . צריך לציין כמו שאחרים וגם אני מציינים שזו לא המלצה אלא הערכה אישית, זה יתקבל יותר טוב ויתר בהבנה . מפקד טוב - הולך לפני החיילים ומקריב את עצמו . מפקד שהולך אחרי החיילים ומסתתר מאחורי מסך. ולאחר הפעולה מגיע ואומר - אמרתי לכם , ראשית לא יכול ללמד אף אחד בטח לא להיות מורה או מפקד. אל תיקח זאת אישית זה לטובתך . כדאי ללמוד מאחרים לפעמים כמו שאני למד - זו לא בושה . אבל לדבר כביכול שאני יודע יותר טוב מכולם בסיסמאות ואמרות -זה לא רציני . אין מצב של גאווה ויהירות ומצגי שווא ולא לדבר אמת . הינך אדם טוב בציון שכן , אבל מתוחכם , בחיים צריך להיות חכם . פסיכולוגיה - זה מקצוע נדרש ומכובד . אבל לא כול פסיכולוג - יכול לרפא את מכואבי ונפש האדם , הוא יכול לכוון להקשיב לתת עצות - אבל השאר תלוי באדם ובאופיו . גם לפי מחשבתי -כול אדם יכול להיות פסיכולוג שלעצמו . מאחר שכול אדם מכיר את חייו, ואת אופיו האישי .בציון שזה שונה מאדם לאדם . יש כאלו שפונים לפסיכולוגים-וזאת לא בושה . ויש כאלו שמתמודדים עם זאת לבד -אבל שהם יודעים את מציאות חייהם . ובמודע הם יודעים מניסיון חייהם שיכולים באופיים להתמודד עם כך. הינך - משתמש כאן בהרבה פסיכולוגיה שהיא לא רלוונטית . מאחר שאתה טועה פעם אחר פעם , לטעות מותר מי לא טועה - אבל צריך להודות בטעות , ללמוד לתקן אותה . ולאחר מכן להציג אותה באמת כמו שהיא נראית . איני מאשים אותך בדבר . כתוב כרצונך וכאוות נפשך . אבל שאתה טועה - תאמר משפט לא הערכתי נכון . זאת לא בושה - זה מראה שאתה אדם יותר אמין . דבר אמת - זה הכי חשוב . למדתי במקצת בחיי ואני ממשיך ללמוד . אבל דרך חיי הוא רק על בסיס אחת - אמת ויושר . ותאמין לי שאני יודע להיות מתוקכם ולדבר -בכמה שפות פעם כך ופעם אחרת . ולשנות כול פעם פנים כלפי חוץ אחרות , זאת רואים בעולמנו בחיי היום יום כול יום כול שעה . אבל יש ישנה בעיה איני יכול להשתנות באופיי לדבר שהוא טפל ואין בו שום כלום . חיים בלי תוכן של יושרה וצדק - אלו חיים בשקר . ועל כך אנשים משלמים מחיר , ראה מקרה דנקר ועוד היריעה ארוכה . עוד יעשו לו הנחה - יש לו הרבה כוח ומידע . המשך בהודעה הבאה וסיכום הדברים .... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |