| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| etko inc תקרא עד הסוף כתבתי שאיני מאשים אף אחד רק מנמק , לא האשמתי אף אחד . איפה ראית שהאשמתי אדם האשם הוא השיטה לא האנשים . רק הסברתי מה הבנתי בנושא . לי יש זמן וסבלנות . אם תקרא את ההודעה האחרונה או לפני וגם הודעות אחרות , אמרתי מספר פעמים לפי תגובות החברים כאן בתוכן ברור. שכול אדם ינהג לפי רצונו והבנתו והרגשתו . לגבי ,איני יודע מאיפה הבנת שיש כתב אישום נגד אדם או איש הבאתי את דעתי , לא התלוננתי מעולם על אדם . מה קשור הפסד שלי זמנית בכספי שלי אילך - יש לי זמן שנתיים שלוש . נראה לך שנולדתי אתמול ואני לא יודע איך לנהוג בשוק ההון . בחייך נראה שהלכת רחוק מידי ... אני עושה כרצוני - ואתה תנהג כרצונך . נראה שהגענו כאן לדרך ללא מוצא , לכן אני מפסיק לכתוב כאן מאמרים והערכות , גם שלעתים רחוקות הגעתי לכאן , זכותך היה לא לקרוא . למה אני משיב לך רוצה לאחל לך ולאחותך. איזה שפת דיבור איפה למדת לדבר כל כך יפה רחוב או בשכונה , אבל באמת מאחל לך ולאחותך אם יש לך -הרבה בריאות , אושר ועושר . קבל עצה אם אתה רוצה להרוויח המון כסף ודבר שהוא בעל ערך יותר מכסף. זהו רווח מידי בלי שום הוצאה מכיסך . עצתי לך שתיקה = זהב . בריאות והצלחות שיהיה לך . |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |