| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
מי מחזיק היום אמא או אבא עד 120 שנה לכולם . כמה ילדים מחזיקים את ההורים שלהם . תמיד אמא וחמה לא מסתדרות .או שנשים או שבן לא חשוב מאיזה צד ההורים לא רוצים כאב ראש .נדיר שבעל רוצה להחזיק הורים של אישתו , או האישה הורים של הבעל ,זה יוצר חיכוכים בבית , זהו דור לא כולם חלילה שלא יודע את יוסף . פני הדור הזה כתוב לפני בוא המשיח זהו לצערי ציטוט קשה אבל כך כתוב : "פני הדור כפני הכלב" . גם שיש כלבים שיותר נאמנים מאנשים וגם יותר מנומסים מהולכי על שניים . זו הייתה כוונת הפסוק : תעשו את ההבדל ביינכם לבין בעלי החיים , אתה יודע יש ספר הנקרא :פרק שירה , שירת הבריאה . אתה יודע יש ספר הנקרא :פרק שירה , שירת הבריאה . ראה כמה סגולות יש לצפרדע בפני הקב"ה מעל דוד המלך שמצאצאיו יבוא המשיח . דוד המלך שאל את הקב"ה מה לא מספיק כול מזמורי התהילים שחיברתי ואני שר לכבודך .אומר לו הקב"ה - הצפרדע -רק קירקור אחד זה 3,000 אלף מזמורים . והיא גם משמשת כמאכל לדגי הים . ודוד המלך הוא אחד מתוך 5 אנשים שיושבים מתחת לכיסא הקב"ה . אברהם יצחק ויעקב אבינו , כול אחד מחזיק רגל של כיסא המלכות דוד המלך . ויוסף הצדיק יושב מתחת לכיסא באמצע הכיסא . לכולם דבר אחד משותף ? עמדו בניסיונות שהקב"ה העמיד בפניהם . אפילו משה ואהרון לא עמדו בניסיונות אלו לכן נענשו ולא נכנסו לארץ . עמידה בניסיון זאת עמידה באמונה. עד כמה האדם שנבחר ע"י הקב"ה אתה - באמון שאתה נותן באבינו שבשמיים . זה גם נוגע לנו . אבל על שנאה תאווה וקנאה אנו נענשים עד היום . יצר הרע שולט בעולמנו עד בוא המשיח . מתי נזכרים בקב"ה לא כולם ,כשחולים . אבי ז"ל תמיד אמר לי :אדם עושה כסף ורץ לחפש מעמדות וכיסאות במשך חייו אבל שהוא חולה כול הכסף שבעולם וכל מעמד שהוא יישב באם יש דין מעלה זה נגמר . שום דבר לא מציל אדם . אדם צריך עוד בחייו להציל את עצמו ולהתרחק מכול מעשה שבו כלולים : קנאה בדרך כלל זה קנאה בסתר . תאווה - כסף , רכוש , נשים , גברים כנגד, ועוד .... ושנאה . כול דבר זה להיות במידה . יש מידה כנגד מידה . אדם צריך שיהיו לו מידות טובות לא חייב להיות דתי . דרך ארץ קדמה לתורה אפילו לתורה , כשראה הקב"ה שאין דרך ארץ החריב את העולם במבול . ויש עוד דברים מה השתבש , במקצת לפי הקבלה לפני המבול היה רק עונה אחת . אביב - בלילה גשם , בבוקר מזג אוויר אחד . הייתה שפה אחת , היום יש כמה עונות והטמפרטורה משתנה מידי יום גם גובה הגלים . ושפות הקב"ה בלבל 70 שפות עיקריות ל-700 שפות ויותר . גם הגביל את הגיל עד 120 -מי מגיע לגיל כזה. היו חיים פעם 700 800 שנה . זהו עולמי וזהו דרכי בחיים . ואם תשים אפילו יושר במידה כנגד מידה מול אימי שתבדל לחיים ארוכים. אני בוחר - ביושר . גם שכתוב שזו אחת המצוות שיש להן שכר מיידי : "כבד את אביך ואת אימך למן יאריכו ימך", למה אבא קודם , כי אבא צריך לתת דרך ארץ אם לאו - האימא סובלת . אדם נמדד מעלה במידות . ושי עוד מצווה שליחת היונה זהו פרק אחר בפני עצמו . זהו לעת עתה ברלין - חבר יקר. הכול הבל הבלים . התחלתי ברשותך ואסיים ברשותך בכבוד בוא נסיים דיון זה . מכבד את כולם שכול אדם ינהג לפי הבנתו מחשבתו הרגשתו ואמנותו. בכול אופן מאחל לך ,את כול הטוב שיש בעולם והצלחה בכול אשר תלך ותחפוץ בברכה - רפאל קבל קישור :פרק שירה שירת הבריאה . כתובות אינטרנט נלוות: פרק שירה - שירת הבריאה |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |