| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
לגביך תנהג כרצונך וכאוות נפשך ,תרצה לקרוא תקרא ,לא תרצה תפסיק , יכולת להפסיק לקרוא סרט לא מעניין , לא רואים כמו גם ספר . לכול אחד תחומי עניין שונים . אבל אל תעיר הערות ארוך או קצר ולאחר מכן תסתור את עצמך שגם אתה כתבת מגילה . אולי אני עושה זאת במתכוון מאחר שאתר זה כבר לא פעיל כמו שהיה פעם בכדי לעזור לאנשים שעוד פרנסתם תלויה באתר זה להתפרנס בכבוד , אתר זה היה בין 5 האתרים המובלים בארץ , היום אפילו אין דף אחד כול יום , אבל יש כאן דרך ארץ , בספונסר -אין דרך ארץ והרבה דפים במיוחד אצל המנהלים .הגדולים . פשוט אכלו את הקטנים ואני תמיד בצד של המעטים אבל עם דרך ארץ . אם היית שם לב לתוכן - כתבתי שאיני אכתוב גם כאן ואקח פסק זמן , כי יש דברים יותר חשובים בחיים . גם שרק - שלאחרונה - שבתי לכתוב כאן . אז שאלת והתווכחת והשבת על התשובה- צריך להיות מוכשר לנהוג כך . לסיום ואני מכבד את דעתך - אבל אל תעיר הערות אישיות ותנהג בגאווה ולא בדרך ארץ . כאן אין אגו –תלמד זאת להבא תשיב עינינית ולא אישית , תאמין לי אם תנהג כך תרגיש יותר טוב עם עצמך . אין כמו דרך ארץ היא קדמה אפילו וניתנה לפני התנ"ך . תהמר בפוטים וקולים או שזה אתה קורא לזה מסחר . תנהג כרצונך ואני אנהג כרצוני . capital junio ובן אדרת . כול אחד רשאי להביע את דעתו לפי הבנתו ומחשבתו ,אני חושב לפי הבנתי . לי יש זמן , איני סוחר יומי , ודעותיכם מתקבלות בהערכה רבה . אבל אני חושב שעל פי הבנתי התרחיש יהיה אחרת . אולי אני צודק אולי אני טועה , אבל אני לעולם לא מתיימר להיות החכם מכול אדם . להיפך איני למד מכם ולומד כול יום , גם ציינתי שזה לא הדבר הכי חשוב בחיי . ובטח לא במרכז חיי , ישנם דברים שתסכימו עימי שישנם דברים יותר חשובים משוק ההון וכסף . נראה - אנחנו לא בתחרות חלילה - מה יהיה בסוף עם מניית טבע . ציינתי שבמחצית 2017 , נעשה הערכות . לחברת טבע בטוח - לא יהיה סוף - זה תיקחו בחשבון . אז שוב ציינתי פסק זמן - ולא אכתוב יותר בנושא זה . מקבל את תגובתכם בשמחה ובאהבה . רק שזה לגיטימי שכול אחד חושב אחרת . נסיים ברוח טובה שמחתי לשוחח עימך dumuzi. ואני מאחל לך את כול הטוב שיש בעולם ובהצלחה בכול תחומי חייך . כמו כן גם לחברים capital junio ובן אדרת . מאחל לכם אותם דברים . לא אגיב יותר כאן - הדיון מבחינתי הסתיים . בכבוד רב לכולכם . שבוע טוב וערב טוב ומבורך . בברכה- רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |