| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 4/12/2016 18:07 dumuzi- שלום רב . ציינתי שלא אכתוב בדבר בנושא טבע . יש שכותבים קצר ואנשים מבינים קצר . יש שכותבים ארוך -ואנשים מבינים ארוך . ויש שכתובים קצר - ואנשים מבינים ארוך . ויש שכותבים ארוך - ואנשים מבינים קצר . בקצר שתבין בארוך : מה שהשכל לא עושה - הזמן עושה . ומה שהזמן עושה השכל לא עושה . בדרך כלל הזמן עושה . הוכל מניסיון בחיים הניסיון - רק מקצר את הזמן . באיזה גיל ? כול אחד ואישיותו . כותב באריכות - זה כתוב לך בתוכן הדברים : זה כמו ספר " התחלה , תוכן סיום . כמו בסרט : תחילת הסרט תוכן הסרט שהוא החשוב כי במה תצפה- אם זה לא מעניין והסיום . מה אתה מעדיף חיים- עם תוכן . ואו חיים קצרים- נטולי תוכן. בהקשר למגילות ים המלח או שנקראות המגילות הגנוזות . הינך יודע שעד היום עשרות שנים לא פענחו הכול . חוקרים מהארץ ומכול ארצות תבל שקיבלו העתקים . מדובר בכת שפרשה חיי פרישות לאזור ים המלח למערות קומראן נדמה לי . עקב וויכוח או סכסוך . ושם הם ישבו וכתבו את אמונתם . שם יש גם הוכחה ניצחת שהתנ"ך מקורו בעם היהודי . משם תוך כדי פענוח המגילות היה הנסתר יותר מהגלוי מאחר שחלק מהמגילות שהיו בכדים היו במצב שהיה חייב שיחזור , עד היום עובדים על עשרות שנים . מנסתר ולא אומרים זאת בגלוי בשביל לא לפגוע ברגשות ,מתברר שתחילת הנצרות החלה בכת זו ,והנצרות היא תולדה שבאה מהעם היהודי . והברית החדשה וכל מה שנאמר בה עם שינוי שמות ותוספות שונות הכול מגיע מהתנ"ך , מצאו שם כמעט את כול התנ"ך . תורה , נביאים וכתובים ועוד מגילות על חיי כת זו . עד היום יש קהילה גדולה בכול רחבי תבל שבסיסה בארה"ב שנקראת : ידיד ישראל . והם מודים ויודעים שהדת היהודית היא הכי אמיתית והראשונה ביקום תבל . כול שנה הם עולים ארצה , עושים כנסים ,ופעילים למען ישראל , הייתי פעם אחת בסיור עימם , איזה אנשים צנועים , בעלי נימוסים ,נדיבים , אנשים יוצאים מן הכלל .החלק מהם מאמין שהם בכלל ממוצא יהודי .חלק קטן התגייר ,הרוב נשאר באמונתו אבל מודים בפה מלא שאם העם היהודי לא היה נולד לא היה יקום לעולם זה . מאמינים בכול הכתוב בתנ"ך היהודי כי הם יודעים שזה מקור העולם . בוא אומר לך דבר שונה שבוע שעבר כתבתי באתר ספונסר ששיך לעיתון גלובס אחרי שנים שלא כתבתי שם . באחד מנושאי תחת הכותרת : פשוט נוכלות בהקשר להימור של פוזיציות קולים ופוטים . וציינתי שם אך ורק להרגיע אישה שהייתה מושקעת בטבע ומפסידה המון חסכונות של ילדים היא רשמה . מנהל הפורום בלי שום התראה,רשם כמו שוטר שכותב דו"ח שעיניני אמונה לא כותבים באתר זה גם שלא ידעתי את החוקים אם לאו לא הייתי כותב ולכן הוא מחק לי את הפוסט בגלל שאחד מן החברים הקרובים לו או לפעילותו המסחרית באתר העיר על כך , עשיתי אחד ועוד אחד ונראה לי שאתר זה מתעסק בתחבולות ,כלומר אחד כותב אל תקנו למשל את טבע מאחר שהם מושקעים בפוזיציות על מדד 25 , והאישה שכתבה חסכונות הופיעה תיכף עוד חברה כביכול מדומה נראה לי שאמרה שנהגה כמוה וזה לא היה כדאי והיה ראוי לשמוע לפוסט של אחד שקוראים לו דובי שהוא נמצא תמיד למעלה בפוסטים הכי נקראים . פשוט הם משווקים את עצמם ומכניסים אנשים תמימים למלכודות אני לא התאמתי להם כי אמרתי את האמת .יש שם הרבה סוכנים סמויים מטרתם היא אחת : שיווק וכסף. כתבתי תגובה וביקשתי מ"המפקח".שמחק לי את הפוסט לא למחוק לי את הפוסט בתוגבה למחיקה . בסיום תגובתי כתבתי : שלא אכתוב באתר זה לעולם . לא נפגעתי ציינתי זאת ,אבל כתבי להם שמנהלי אתר צריכים לדעת דרך ארץ . ואז דובי הגיב - לא מנהל האתר . דובי – שוק הדובים – ג'ונגל שלם . הפוסטים שלו הכי נקראים והוא נמצא תמיד למעלה בדף הראשי . ופתאום השיבה חברה לדבריו שהיא גם מושקעת ושיקללה והיא מופסדת וכדאי לשמוע לדובי . כך הבנתי ששם יש קרטל של חברים ואנשים אחרים שהם באמת אמיתיים . יכולתי בטלפון אחד לעיתון גלובס ויש לי שם מכרים. פשוט להחזיר את הפוסט ואותו מפקח הייתי מזיז אותו לאלתר מתפקידו . אבל איני פוגע בפרנסתם של אנשים . באם הצלתי נפש אחת בישראל לא לסחור בפוזיציות של קול ופוט אז שכרי יהיה מלמעלה . המשך בדף הבא ...... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |