| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
korma - שבוע טוב ומבורך . השבתי לך בין השורות, אשיב שוב בכייף . כן תמהיל תמיד טוב אתה קורא לזה פיזור שזה יהיה כך . אבל לא תמיד פיזור מביא את התוצאה הרצויה. מה שכן - זה מאזן ומביא רווח מסויים משוקלל . או בירידות גם יש שקלול - תלוי באווירה בשוק ההון הגלובלי בכלל וכן בפרט כאן . למה רק מניה אחת- אני משקיע לטווח ארוך . בהקשר לדבריך באם הייתי משקיע בכמה מניות . לא הייתי בהפסד- נכון לרגע זה . לרגע זה - זה לא בשבילי . אני משקיע לטווח ארוך - ואז שאגיע לסכום הרצוי או לשער הרצוי מבחינתי . אצא בבת אחת . שנית יכול להיות שבפיזור - תתן אותה תוצאה ויותר מכך אבל מאידך יכול להיות שהתוצאה תהיה פחות טובה , תלוי במשך זמן ההשקעה. לסיכום : תמיד השקעותיי בבורסה היו במניה אחת . בשוק האגחי"ם - זה בקרן נאמנות שיש בו תמהיל של אג"ח ממשלתי . ולא רק באג"ח ממשלתי אחד . אם הייתי נוהג כך למשל אג"ח 0142 . נתן יותר בתשואה -גם יש ריבית ממשלתית מכול הקרן נאמנות מסוג זה ממשלתיות ארוכות מ-5 עד 10 שנים . מחשבתי הייתה שכדאי להיות סולידי מאחר שאתה יודע שהתשואות יורדות אז אתה יוצא בהפסד . התשואות על האגח"ים בחו"ל הם במינוס ואזרחים משקיעים גם בזאת. בקרנות אחרות למשל על מדד הנא"סדק -רק על מדד הנא"סדק. ובקרנות אחרות עוד 3 קרנות עשיתי פיזור - סה"כ קרנות 5 תמיהילים שונים . סה"כ רווח כ- % 8 על התיק . תוריד מס ועמלות סה"כ רווח = 6% שנתי . זה הרבה למשקיע סולידי . כאן בטבע - שוב יש לי זמן הרגשתי - תחתית 35$ . באם היא תעלה- יהיו מדרגות בעליה , שווי המניה- ידוע לי . מכפיל רווח - ממש הזוי . שווי האמיתי- של החברה ידוע בדוחות . דיבדנד כול רבעון - יש . רווח כול רבעון - יש . מניה שירדה - כמעט 50% . לעלות חזרה צריכה כמעט - 100% . והיא תעלה למי שיש זמן תרשום לפניך לשערים של 60$ של 80$ - לטווח ארוך . לטווח היותר ארוך- תגיע ל-100$ , זו לא פנטזיה ,זו התנהגות המניה .וגם פוטנציאל החברה שלא פחות חשוב . אם לא היה שוק הנגזרים - טבע היום עומדת ב-80$ . לי שוב יש זמן . אי לא אכנס כול שנה בשביל 6% תשואה כפי שצינתי . אצטרך בשביל זאת - 10 שנים . בכדי להגיע לתשואה של חברת - טבע - שאמונתי - היא תעשה בזמן יותר קצר . כמה זמן נראה בשנת 2017 מעריך במחצית 2017 - נהיה יותר נבונים . להפסדי - אני לא אפסיד - כי אני לא מוכר בהפסד . יש לי זמן . עד בוא היום יעברו עוד הרבה מים בנהר . טבע כבר נמצאת כרגע מדרגה לפני עליה לגשר - המים כבר מתחת לגשר. כשתהיה מעל הגשר - אז הדרך סלולה . באיזה מהירות נראה שהנסיעה בממוצע תהיה בינונית בתחילה רק עירונית . לאחר מכן נסיעה בין עירונית יותר מהירה עם עצירה מידי פעם למילוי הדלק , תידלוק - הדלק יהיה עצירה בתחנות שונות . מאחר שמדובר בנסיעה של שנים . השאר תלוי בנהג כלומר ברווחי החברה ובאלו שמנווטים אותה . לבסוף היא תגיע ליעד . בזה אני מאמין . אני משקיע סולידי במניות - זה לטווחים ארוכים . בקרנות שונות - פרקי זמן קצובים של חודשים כניסה יציאה כניסה יציאה . שוב דבריי אינם לשום המלצה אך ורק דעתי האישית . יום טוב ומבורך - חבר יקר . שבוע טוב והצלחות . בברכה - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |