| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
האזרח הקטן נמאס לו ,גם כאן האזרח הקטן נמאס לו מכול הטאקוניים . רק שלביבי נתנייהו יש בעיה -הוא לא יכול לעשות רפורמה בכול המשק . זה לא ארה"ב 2 מפלגות ,בית קונגרס וסנט . כאן יש 120 ח"כ שמתחלקים חלקי כמה מפלגות. לכול לאחד יש דעה . כול אחד רוצה נתח מהעוגה ,כול היום כול אחד רוצה מקורבים ותפקידים . כול היום אתה שומע איומים וסחיטות ממפלגה זאת ואחרת . כאן לעולם לא יהיה סדר ,תמיד תשמע בלאגן . שום ראש ממשלה לא חשוב מאיזה מפלגה , לא יוכל לעשות מה שהוא חושב נכון לעם ,חוץ מ-33 מדינות אוייב . יש כאן פי 2 -מפלגות ועמותות,הסתדרות וועדים ומה שאתה לא רוצה . 3.בהתחייסות לדבריך שבלעדי שוק הנגזרים-לא הייתה פעילות בבורסה, תבדוק-כמה מאות חברות עזבו את הבורסה כאן . תבדוק -מחזורים לפני שנים ומחזורים עתה . תבדוק -בכללי מה היה בעבר ומה קורה כעת . ותבין ששוק הנגזרים הפך במשקל הסגולי שלו לבעל ההשפעה הגדול ביותר . למי זה טוב ? ציינתי כבר לבעלי הון . לאזרח הקטן שמשקיע במניה ,כמה כבר מבינים בפוזיציות . אז למה לתת לספקולנטים לעשות כסף. על חשבון אזרח שחי וחסך משכורת ומשקיע בחברה שהוא מאמין בה . 4.בקשר לחברת טבע - איני מתרגש באמת . זהו כספי שלי ,יש לי ניסיון בדבר , דבר אחד החסרתי שלא בדקתי פוזיציות פתוחות . ואולי אם הייתי בודק יכול להיות שלא הייתי רוכש את חברת טבע מעולם . כלומר לא הייתי משקיע במניה . איני מודאג , יש לי זמן , ואני אדע את הזמן שיגיע. ואפרסם כאן באיזה שער מכרתי ובאיזה תאריך . ייקח שנה שנתיים שלוש .ואתן גם הערכה . דבר אחד בטוח קח את מספר המניות של טבע שהונפקו תכפיל בשער זה . קח את כול ההון של טבע , מוצרים , נכסים חברות.תרופות בצנרת הכול . תחסיר כול מה שלא נראה לך .התחייבות , רכישות , תפוגת פטנטים , נפילות בחברות מושקעות ?... ותשלומי מס , תשלומי קנס , אפילו דברים בספק. ותראה שטבע שווה כיום לפחות - פי 2 ואפילו קצת יותר .. הרי יש שוויה של החברה נקבע אחרת - שווי ריאלי . לא שער מניה בבורסה- שהיא לא ריאלית . קח דוגמא חייה ומודברת יום יום . כמו בועת הנדלן שזה כאן הפוך אבל יש דבר משותף . אחד יורד כמו מניית טבע -והאזרח הקטן מפסיד . השני עולה סקטור הנדל"ן -וגם כאן האזרח הקטן משלם מחיר כבד . מי מרוויח בשני האופנים – בעלי ההון . מי שנוהג ביושר- בהצלחה . מי שלא ובתחבולות – זאת שחיתות גם שלמושג זה יש כמה פירושים . באורח חיי : דבר שהוא לא אמיתי ויוצרים אותו רק למען מטרות כסף לרווחים כספיים ולא לשום חזון של חברה או אקזיט . אצלי באורך חיי זה לא ישר - שווה ערך מושחת . לגבי המניה ,המניה צריכה להיות לפי שווי ערך החברה עם כול מכלול הדברים שציינתי . אתן לך דוגמא חיה מהחיים יש לך רכוש והון עצמי תפחית התחייבויות = זה כול ההון שלך. קח השקעות לא טובות ,וכן השקעות טובות או כול מה שה שיש בחייך . תוכל לומר לי שנכון לעת זו - אתה שווה חצי ממה שיש לך בפועל?.... אז מה יש לנו כאן- רק מהמרים . בוא ניקח משהוא וירטואלית . פוזיציות פתוחות על מניה שקוראים לה - החיים האמיתיים . או המציאות האמיתית . אתה תרשה שמישהו יהמר על חייך או על חיי משפחתך . אני הייתי מוחק לאלתר את כול ההימורים בפוזיציות על שוק המניות כאן ובחו"ל . את כול הסיבות מניתי לך בהסבר מפורט . יש מי שחושב אחרת -זכותו . אני בעד האזרח הקטן והפשוט .שכן אני גם נמנה עליהם . ולא בעד אלי ההון בתי ההשקעות וספקולנטים שיש להם את הכוח ואת הכלים. להשפיע בכלל על כול תחום בחיינו בכלל ,ובשוק ההון בפרט . מי ניזוק מזה - האזרח הקטן שעובד קשה למחייתו ולפרנסתו . המשך בהודעה הבאה ... וסיום |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |