| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
בן אדרת ולחברים שבוע טוב ומבורך . ראשית תודה , איני אדם מיוחד, אני כמוך כמו כל אחד כמו כול בני האדם , בציון שהינך אדם . וזה מראה שהינך קשוב ומתחבר לבני אדם שתוכנם ועולם הוא אמיתי ומתחשב . כאן לך ולכול החברים והחברות כאן תשובות -הערכתי לגבי חברת טבע . וכן סיום וסיכום הנושא מבחינתי לגבי חברת טבע בפרט. ובראייה יותר כוללת גם בהתייחסות ובהתבוננות אחרת כפי שזה נראה . הערכה זו תהיה בכמה חלקים ברצף . בהתייחסות ובכבוד להערותיך הבונות - אני למד מהכול . תשובות . 1. לגבי שוק הנגזרים - הלוואי שלא היה שוק כזה . הינך מבין מתי התחיל כול שוקה אופציות , זה פשוט דבר שחשבו כאן לפני שנים לבטל אותו. מי עלה על גל זה בתי השקעות עולמיים קרנות גידור ,ואגלה לך עוד דבר . אני דיי מקושר עם חו"ל יש לי בן דוד - מדריך טייסים בחו"ל בחברת תעופה בינלאומית . לאחרונה יצא לנו לדבר לאחר מות דודי שהוא אביו הקשר נהיה יותר הדוק , אני הבכור הילד הראשון שנולד למשפחה אבי ז"ל היה גם הבכור , אביו של בן דוד היה השני שנולד אחרי אבי , הלך לעולמו לפני כשנתיים בגיל 83 . , שירת כאן בצבא והחליט לעזוב חו"ל . בן דודי הוא מתייעץ עימי לפעמים על נושאים שונים , רוצה ברכת הדרך, שאלתיו אך ורק לאמת זאת האם הוא מושקע בשוק ההון , אמר שכן בסכומים אדירים . סיקרן אותי איך זה פועל , תשובתו הייתה שהוא פועל דרך חבר לעבודה אחד מהמנהלים שקישר אותו לבית השקעות , יש לו אדם בבית השקעות זה שדרכו הוא . שאלתי אליו הייתה בהקשר למשקיעים הכי גדולים ותשובתו תאמה למה שציינתי כאן לפני כמה ימים - קרטל , רובם הוא אמר לי מפורשות הם , נסיכים ובעלי הון מהמפרץ הפרסי , דובאי ,עומאן , סעודיה .קאטר בחריין ,בעלי שליטה על חברות נפט , ואוליגרכים רוסיים , בעלי הון במיליארדים מכול העולם , אבל הנקודה הייתה בעיקרה ונסבה סביב נסיכי המפרץ הפרסי הם השולטים ומנווטים את הכול , הם מושקעים בשוק המניות האמריקאי בכול התחומים , נגזרים , מניות , חברות , בנקים נדל"ן .ועוד הרשימה ארוכה ,, איפה שנמצא כול הכסף , הם שולטים גם בעקיפין גם על מחירי הנפט , ואין צורך להוסיף יש להם עוד צעצועים בדמויות של שליטה על המועדונים בעיקר של הכדורגל בכול העולם ,מדובר כאן בטריליוני דולרים . בשנת 2008 ציינתי בסקירה כאן שהקונים הכי גדולים בזמן הנפילות הם נסיכי המפרץ הפרסי . הם מנווטים את השוק איך שהם רוצים , יש להם סוכנים כמעט בכול בתי ההשקעות . אבל לא תראה אותם אף פעם בפרונט .הם תמיד מאחורי הקלעים . גם לאחרונה שהיה חשש מהברקזיט בבריטניה , הם הראשונים וזה פורסם בכול הרשתות הכלכליות המובילות בעולם , הם היו הראשונים שקנו כמעט כול מה שהם רצו ,הייתה נפילה של בזליגה מטה של כמה שבועות במדדים בארה"ב , והם המירו על כול הקופה את התרחיש הגדול ביותר הפוך על הפוך בהגנות כמובן ,המשקל הסגולי שלהם בבורסות המובילות בעולם , גם באנגליה וגם בגרמניה או צרפת , יפן והונג קונג , הוא המשקל הכי גדול . באם לא היה שוק הנגזרים שמעטים יודעים איך לפעול ולצפות בקול או פוט על מדדים או מניות , האזרחים שמושקעים במניות היו יותר בטוחים וגם המניה שבה מושקע אדם אפילו באופן פרטי ולא דרך בית השקעות . המנייה הייתה נסחרת לפי שוויה האמיתי . אז בן אדרת תאמר לי כמה אנשים אתה מכיר כאן או בחו"ל אזרחים פרטיים שהרוויחו דרך שוק הנגזרים בפעולה עצמאית. המשך בהודעה הבאה ... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |