| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 1/12/2016 16:25 ראשית איני מתרגש .ציינתי מספרים אבל גם ציינתי שני דברים . תמונה כוללת + מסגרת וגם שהירידה שציינת האמנתי בה לאורך כול הדרך . האמת שרציתי לקנות אותה בשער 40$ . קניתי אותה לבסוף בשער שצויין בשיקלול , אבל קרו שני דברים בשער שקניתי היא התחילה לעלות . ופתאום לאחר מספר ימים הגיע ההודעה על חקירה באתר בולמברג לגבי תיאום מחירים של חברות תרופות וטבע צויינה שם . זה היה בליל שישי ההודעה , כאן לא היה מסחר המניה הייתה במומנטום עלייה . המניה ירדה באותו יום נדמה לי לשער 37.2$ ועלתה ל-41.15$ . ואז הייתה בדשדוש,ביום שנבחר טראפ וכאן שאפו קלעת בול בטרום המניה עלתה כמעט כ-% 9.5 גם כאן במסחר הגיע לשער כ- 16.350 וסיימה לבסוף ב-4.5%. אם תראה בהיסטוריה של הנתונים של המניה חודשי ימי העליות והירידות הם בשוויון כמעט , רק שאוחזי הירידה היו יותר גדולים . חשבונאית הרי אתה יודע ש-100 יורד ב-50% אתה צריך 100% להגיע לשער 100. אין לי ספק ביכולות שלך גם ציינתי ליבי עם אלו שקנו אותה בגבוה בשער כמעט 70$ . כאן זה הגיע ל-27,000 נקודות זה חל בחודש יולי 2015 אז המניה עלתה 10% בעקבות רכישה באלגרן . איני סוחר יומי שוב אני לא קונה ומוכר כול יום , אין לי זמן לזה וגם צריך הרבה ידע ומיומנות וכן פיזור לכמה מניות . התחתית של טבע היה 37$ במסחר היומי . רואים קניות מסיביות בשער 37.2$ . לי אין זמן לעקוב, אני מסיים יום עבודה רק לשקט , לא אינטרנט , לפעמים לעיתים רחוקות , קורא ספרים , ואם יש סרט טוב רואה סרט או סידרת תעודה, לא חדשות , כדורגל וכדורסל כן ,ואוהב לשמוע שירים . לשבת כול היום מול המחשב ולבצע פעולות זה לא בשבילי. זה לאנשים שזה המקצוע שלהם והם מיומנים בכך . אם נפגעת מדבריי - עימך הסליחה , בציון דבריי באותיות קידוש לבנה - אתה לא חייב לאף אחד כלום כאן. ולא צריך לתת דין וחשבון . אתה נותן ציור טכני וכול אחד יעשה מה שהוא חושב לפי הבנתו . לי יש זמן תרד תעלה תעלה תרד - אגיע למטרה . לא הכול כסף. יש לי מטרה בחיים והיא בגילוי נאות לאבטח בבריאות ובשקט ובשלווה. את חיי אימי שתחיה עד 120 - זה עולה הון תועפות בבית מוגן לקשישים . ואדע את הדרך והסבלנות להגיע לזאת . יש דרך אחת והוא שוק ההון : מניה כמו טבע זו מציאת פז במחירים אלו קצת יותר קצת פחות ,נחכה , כשאשיג את המטרה בעזרת השם - ואראה שאימי לשארית חייה תחיה בטוב . זהי יהיה השכר שלי מעלה . זהו - עזוב הכול . רשום מה שבא לך , כתוב כחפצך . נראה אולי בלי נדר אפנה אליך בפרטי . תבורך בכול .ובהרבה כבוד אילך . נסיים בברכת שבת שלום ומבורך - רפאל . |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |