| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 1/12/2016 15:27 מסכים בהחלט , המוסדיים יצטרכו להתאים עצמם למשקל הסגולי של כול מניה שציינת .אבל ראה ערך הבנקים ,בנק ישראל נתן אישור הגדלה לפני מספר חודשים להשקעה במניות הבנקים עד 5%. רצו לחזק עוד יותר את יציבות הבנקים . נראה שהיה מדובר בחשש שלא פעם ציינה פלוג על החשש האשראי הגדול הניתן לסקטור הנדל"ן. מה זה יעשה לטבע , לא יודע , אולי המניה תמשיך לדשדש . אבל לבסוף אני מאמין וזו הערכתי זה רק יעשה טוב . פחות משקל במדד - יותר תשואה . היו מניות שהיו במדד 25 ועברו למדד ה-100 וברוב המקרים זה רק עשה טוב. גם היו מניות שהיו במדד 100 ועברו ליתר שם זה בחלק טוב מאוד ובחלק אחר זה יתחלק לטוב ופחות טוב . לבסוף שוב מה שיקבע : זה הרווח למניה , מכפיל הרווח , והתשואה על ההון . ובעיקר מה יהיו רווחי חברת טבע שבצנרת שלה יש כיום יותר מ-300 מוצרים עתידיים . חלקן אושרו , חלקן בשיווק, וחלקן במחקר תוך כדי תהליך לאישור . כול תרופה גנרית יש לה משקל וגם צפי מכירות לא לשכוח . מדובר ב-300 והיד עוד נתונה , כן יש תחרות ותפוגת פטנטים . אבל תמיד יש עוד מוצרים חדשים בפיתוח זו חברת תרופות לצערנו שאף אחד לא יזדקק לזאת . אבל הם התרופות - גם עוצרות מחלות וגם מרפאות מחלות . שכולם - יהיו בריאים עד 120 שנה . יום טוב ומבורך - יורד גשם גשמי ברכה . בברכה - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |