| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 1/12/2016 13:31 בוקר טוב.אני תמיד מסתכל למי שמתחתיי ולמעלה מסתכל רק לאבינו שבשמיים . הבנתי את דבריך עד תום . אני משקיע לטווח ארוך כמו שציינת אז שטבע תרד ל-45$. אז היא ירדה יותר כבר כ-%16 ירידה מהשער שציינת . כלומר אם אני מבין אתה לוקח תמונה כוללת שבה ההפרשים . שבו ציינת 5% הפרש לכאן או לכאן זה לא משנה . אז זה כבר 16%- זאת אומרת שלתמונה צריכה גם להיות מסגרת . זה גם יכול להיות היום - 16% מעלה . אני רחוק מהקניה רק ב-4$ . שיקללתי אתמול עוד מנה . מנה גדולה ציינתי קניתי בשערים של 42-43 דולר שהממוצע שלקחתי היה בחיוב שקנייה עד 43.50 אבל קרה הפוך .זה קורה ואיני מתרגש מכך , גם לא מסתכל יום יום זה לא כדאי מה זה נותן אם לוקחים מניה לטווח ארוך . רק אתמול עקבתי אחרי המניה בארה"ב במשך כמעט כול המסחר עד תום . ללמוד ולעקוב על מה הדשדוש . יש דיבדנד שנתי כ-3.3% כפול שנתיים = כ-7% . תלוי ברווח שתציג טבע בשנת 2017. הריבית בארה" ב תעלה כך שהדולר יתחזק כאן הוא נעצר זה בטוח ע"י הפעילים בשוק ההון וגם שהנגידה המשכילה שלנו לא רוצה לפגוע באשראי שנתנו הבנקים לסקטור הנדל"ן שהוא תקוע - לא מעלה את הריבית . בוא נניח שכן הדולר יעמוד בממוצע על 3.92 . לאחר עליית הריבית בארה"ב זו רק הנחה בלבד אז בשערוך ממוצע יש כאן עוד 2% המניה נסחרת בחו"ל . והריבית בארה"ב כן שוב תעלה בשנת 2017 זה לא נלקח בחשבון . אנחנו נהיה יותר חכמים בתאריך 9/2/2017 בדוח שני של טבע . קיבלתי כמה תבונות . נכון מי שמביט ברצף מקבל מכות אבל מי שמביט ברצף ואיני נמנה על זאת. גם בבנק שלי ציינתי סטופ ללונג בשער מסויים . המניה הייתה בגבוה 27,000 נקודות . ליבי עם האנשים שקנו את המניה ברמות אלו מי שקנה ושיקלל לרמות של 15.500 נקודות אני בטוח שלאורך זמן כמו שציינת לאופק ירוויח הייתי בסרט הזה בטבע . אבל עוד תבונה יש חוק מרפי אחד מפרש זאת אחרת אני מפרש זאת כך למדתי זאת בשרותי הצבאי . מדובר ביכולת אישית אמונה + אופי . בוא נגדיר זאת שהינך רוצה או אדם או כול אחד רוצה להגיע ליעד מסויים והיכולות שלך או שלי או של כול אדם אחר - הם מוגדרות , אז אם תרוץ מהר או תרוץ לאט או אם תיפול ותקבל מכות ותצטרך חבישה יעבור הזמן . אבל אם תלך בטוח ולאט מדרגה מדרגה ותתעייף קצת אז תנוח אבל תגיע בבטחה פחות סיכונים בלי חבישות ובטוח שבאותו זמן . זה למדתי בצבא . מניות זה לא תחרות באולימפיאדה מי תופס ראשון ומי מגיע ראשון . למניות כמו חברת טבע צריך סבלנות והרבה . איני שחקן וסוחר יומי , אני משקיע סולדי לטווח ארוך. מגיע ליעד לא צריך להגיע לפיסגה כמו שאי אפשר לדעת בהקשר למניות איפה התחתית אפשר רק לנחש לנתח . בקניית מניות רכשתי ניסיון של קניה מיומנת של 90% . במכירה גם 90% . ההפרש הוא 20% . כלומר בכול קניה ומכירה שעשיתי עד כה בשוק ההון השיקלול היה 80% . אני תמיד נותן מרווח לעצמי של 10% לכאן או לכאן . בקניות אם המניה יורדת אני משקלל במכירה אני מוכר הכול בבת אחת . לא צריך להגיע לפסגה אפשר דרגה או שתיים . הולך על בטוח . אבל יש עוד דבר זה בדיקה מעמיקה שאני מודה שאותה החסרתי . וציינתי לגבי הפוזציות שורט על המניה. אם הייתי בודק זאת אולי לא הייתי רוכש את טבע באותה עת . אבל מאידך יכול להיות מאוד בסבירות כפי שאני מכיר את עצמי . אם לא הייתי רוכש אותה בכלל- אז גם לא הייתי רוכש את המניה , אני מכיר טוב את אופיי . ניקח אתנחתא ואספר לך סיפור . אדם רב ניסיון בחיים חלם ורצה לפסגה של ההר הכי גבוה בעולם , ניסה כמה פעמים נחבל נפצע וירד מן ההר . במשך זמן ניסיונו בדבר זה היה האידאל שלו החלום הכי גדול שלו לכבוש את הפסגה רצה להוכיח לעצמו בלבד וזו זכותו שהוא מסוגל לזאת ..... המשך בהודעה הבאה ...... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |