| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ומה עם עובדי קבלן , כן הייתה ירידה באבטלה ועלייה בעובדי קבלן שמרווחים שכר מינימום חלקם הרב עובדים רבעי וחצאי משרות וחלק לי תנאים כלל . למה ? הם מקופחים . הם לא בני אדם -מה כול ההפליות הללו . או שיש עובדים במקומות פרטיים. שהמעסיק לא מפריש על פי חוק ואתה תלוי בו באם תדרוש את זכיותיך אז אתה או מאוים -או מפוטר . או בררת מחדל תמשיך לעבוד על פי התנאים הלא חוקיים מאחר שאתה צריך להתפרנס. זה להתפרנס בכבוד ?..... איפה הערכים וכבודו של אדם שמשקיע בעבודה ומביא רווחים למעסיק . ביום בהיר אחד ושמעתי מקרה אחד ולא שניים הרבה מקרים גם במדיה אתה יכול לראות זאת על תופעות כאלו או שפתאום יש החלטה לפטר אותך . ואז תיקח מה שיש . או שתלך לתור בבתי משפט שנתיים ותשלם לעו"ד עד שתקבל מה שמגיע לך . פשוט תאבד את בריאותך וגם אולי בריצות לבתי משפט זה לא משתלם . אז באם יש לך מספר ילדים אתה עושה בניהם הבדלים רק בשביל להפלות ולהרוויח כסף , הרי אם תבדיל בין ילדיך זה יבוא על חשבון ילדים אחד או שניים אחרים . ואז המשפחה מתפרקת זה קורה במציאות . את כיכר הלחם צריך לחלק שווה בין שווה בין כול הילדים . במקרה יוצא דופן אם ילד יצא חלש או לא בריא חלילה אז בו צריך לתמוך יותר , כי כאן מדובר בהצלת נפשות . כך גם צריכים לנהוג במשק כולם שווים . כמו שכולנו שווים בפני אבינו שבשמיים . יום טוב ומבורך - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |