| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 1/12/2016 10:15 korma- ראשית בוקר טוב ומבורך חבר יקר .שוק הנגזרים - צריך להתבטל - זה קזינו . כלי שמשתמשים בו קרנות גידור ובתי השקעות על היצור קול ופוט זה הימור . זו לא השקעה במניה . זה פשוט כמו בקזינו - רק שבקזינו זה בית הימורים ומעטים מרווחים . ומביאים כסף אישי . בקרנות גידור ובתי השקעות הם מגייסים כסף מלקוחות לא כסף שלהם . והם פשוט מהמרים ומנווטים כרצונם רק על מנת לגרוף רווחים . זה נראה לך חבר יקר , דבר נכון וישר . מדובר כאן בחברות באנשים שעובדים בחברות במוניטין החברה , ופגיעה בחברה עצמה באם היא רוצה לגייס הון לפיתוח החברה ולהבאת עוד עובדים . ברגע שאנשים רואים שמניה יורדת בלי שום סיבה . ואולי כן יש סיבות אובייקטיביות או סובייקטיביות . אז צריך לתת לחברה או למניה להתנהג לפי תוכן החברה . לא ע"י השפעה חיצונית של מהמרים פשוט מהמרים שמשתשים בהון עתק על החברה ועל שער המניה . ראה מקרה מיידוף , ניהל קרן גידור בהון עתק נקלע למצב של אי נזילות והחל פשוט לרמות - זה נקרא נוכלות . אנשים איבדו את כספם חלק לקחו אשראי ומכרו רכוש .חלקם נהיה שבר במשפחה . חלק קטן בודדים לצערנו איבדו את עצמם לדעת . והוא נכנס לכלא - זה פשע או לא פשע . אז למה לא למנוע את עכשיו ולעצור את זה עכשיו . מי שרוצה להשקיע במניה - זכותו יעשה על פי הבנתו ומחשבתו . כמו שאני השקעתי בטבע לקחתי אותה לטווח של שנתיים . באם לא היו שוק הנגזרים יכול להיות שטווח המכירה שלי הייתה מתקצרת . מניה צריכה להתנהל אך ורק על פי התוכן בלי שום השפעה . האם היית מהמר על חייך וחיי משפחתך . מה עושים קרנות הגידור ובתי השקעות חוץ מהעמלות שהם לוקחים . הם פשוט משווקים את עצמם גם ע"י מצגי שווא היו תופעות כאלו . ויש אנשים שלא מביני עניין ופשוט חושבים לעשות רווחים קלים . הינך יודע מה קרה במשבר 2008 - שבר טוטאלי ,כלל עולמי . מניה לא יכולה לאבד היום אחד מליארדים משוויה בלי הצדקה . מניה לא יכולה לרדת ב-45% כמו חברת טבע זו חברת תרופות מצרך מאוד חשוב לצערנו .אחת מחברת התרופות הגדולות בעולם . הרווח שלה בהשוואה לאלביט מערכות או למליסרון הוא עצום . אז איך אתה מסביר זאת . אתן לך תשובה , ההשפעה של שוק הנגזרים משפיעה גם על המשקיעים . תעקר את שוק הנגזרים או תבטל אותה . ואז תראה באמת מה שוויה של המניה בבורסה . מה ההון העצמי שלה , מה הרווחים , מה מכפיל הרווח , נתונים אמיתיים . חשוב - מה החזון והתוכן בתוך החזון של החברה . כאן זה פשוט זה הימור על מניה כמו בקזינו . במאות מליארדים הם משחקים איך שהם רוצים . וזאת על חשבון המשקיעים האמיתיים. בהקשר לקופות גמל - הם הגנבים הכי גדולים . כול החיסכון שלך כ-30% בשיעורך עד הפנסיה הם לוקחים , איפה נשמע דבר כזה ? תחסוך מיליון שקל עד הפנסיה - הם לוקחים שליש כ-300,000 ש"ח . תכפיל זאת באזרחים שנמצאים בקופות גמל ותראה שזו גנבה לאור היום . כול היום אתה מקבל מסרם בפלאפון קנה זה ויש לנו ותכנית כזו וכזו . כבר שולחים לא מבנקים זה באתרים הרשמיים שלהם .חברות פרטיות קח הלוואה של עשרות אלפי שקלים .אני חסמתי את הפלאפון להודעות שירות מטעם חברות, השארתי מה שאני צריך .הופעות , אומנות , ובתי העסק שאני עובד עימם . אתה עובד בשבילם והם חוץ ממשכרות עתק במיוחד המנהלים בקופות גמל . מקבלים גם אחוז ממחזור הקופה את זו אתה יודע בשביל זה יש כול כך הרבה קופות . ומה עשתה התחרות ,יש קופות על שמיזגו לתוכם כמה קופות ויש קופות פרטיות . הרי אתה משלם לקופת גמל מכספך או חלק בתיק מנהלים . זה תלוי ומשתנה .כול חברה חברה איך היא פועלת , ברשויות המקומיות ובשירות הציבורי זה אחרת . הפרמטרים שונו , יש גם דור א' ודור ב' . לגבי סטטוס הדורת אני נגד מוחלט מה זה דור א' או דור ב'. אם דור ב משקיע יותר בעבודה - מדובר בבני אדם .לא ברובוטים . גם שדור ב מקופח המחירים ויוקר עלה יש היום גם דור ג'. המשך תשובה בהודעה הבאה ...... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |