| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 1/12/2016 07:38 בוקר טוב .עקבתי אתמול פעם ראשונה במשך כל היום על המשחק של השורטיסטים וגם על מניית טבע שבגילוי נאות אני מושקע בה , אבל לא מתרגש מכיר את כללי המשחק ,יש זמן שנתיים , יש לי גם ניסיון בדבר , אז כך לתוכן עצמו . צודק טראפ לסגור את קרנות הגידור , הם מגייסות כסף מאנשים ומשחקים בכסף כמו בקזינו , התחילו לסגור את המכונות האוטומטיות למסחר , ולבטל כליל את את הפוזיציות על פוט וקול , השורטיסיטים שזה כלי שנשאר עדיין בעל רב כוח בידי קרנות הגידור משחקות בשוק ובמניות כרצונן , היו הרבה מעשי נוכלות בידי בעלי קרנות גידור חלקן בכלא , מניה צריכה להתנהל לפי שוויה , לא בהימורים של על פוטים וקולים זה לא קזינו ,מניה יש לה שווי , רווחים , היא צריכה להתנהל כלכלית , יש דוחות רווח והפסד , קרנות הגידור ובתי השקעות מסוימים בשביל להביא רווחים ללקוחותיהם משחקים במניות בבורסות העולם במיוחד בארה"ב וגם בארץ כפי שהם רוצות מחזיקות מאות מליארדים בקרנות הגידור ומהמהמרות על מדדים שונים ועל מניות בתוך המדדים הללו , הם לא משקיעות במניה הם משחקות בהימור על מניות נבחרות במדדים בהימור יומי שבועי או חודשי על פוטים וקולים ,ויש להם דיי גם כסף לכתוב כתבי אופציה , ראו לדוגמא :איזה משחק כפול שיחקו אתמול בחברת טבע בחו"ל בארה"ב העלו אותה בחו"ל תוך 5 דקות לפני הסגירה כאן ב-1.25%, כאן בארץ אלו שהימרו על קולים הרוויחו ומכרו ותיכף בארה" ב התחילו להוריד את המניה וכאן אלו שקנו קולים קנו שוב בירידה של כמעט כ-3% ,ובארה"ב עד סיום המחר המניה תיקנה . מי שהימר בפוטים על שער 37.5 דולר בחו"ל זו הייתה הפוזיציה הכי גבוהה בערכים כספיים ,מכר או שיחכה למחר לפקיעת האופציות בארה"ב . כי המניה ירדה משער זה אתמול במסחר בארה"ב ,ותיקנה ובסיום המסחר ירדה רק ב-0.25% , כך שיש פער , היום פקיעת האופציות בארץ , מחר פקיעת האופציות בחו"ל , זה פשוט קזינו ומשחק על חשבון אלו שקונים ומשקיעים באמת במניה כמו טבע . קרנות הגידור ובתי ההשקעות שמשחקות בכלי זה יום יום , מחזיקות הון עתק בדקה הם יכולים לשנות הכול חלקן גם מתואמים איך לבצע זאת , שזו עברה על החוק , מרוויחים פעמיים משחק כפול גם בחו"ל וגם בארץ וגם על מדדים ומניות בבורסות בכול העולם .גם על המניה וגם על המדדים שבה יש השפעה של המניה, טראפ צודק , את זה צריך לבטל זאת כליל -יהיה רק מסחר במניות בלבד . אל דאגה מניסיון כתבתי כבר בצהריים .שזה מה שצריך להתרחש במניית טבע . היום זה יחזור לקדמותו . . עוד לדוגמא : בחברה כמו טבע , גם שכול עם ישראל בעקיפין מושקע ע"י קופות גמל וקרנות השתלמות מושקעות במניה , ואנו כבר שנתיים ויותר רואים רק הפסדים בקופות שלנו גם בקופות הפנסיה ,אל דאגה מניסיון טבע שוויה צריך לעמוד ב-80$ תשאלו , מי מרוויח מזה : אלו בעלי השליטה שזה לא משנה אם הקופה הרוויחה או הפסידה הם גוזרים קופונים שמנים ע"י דמי הניהול שהם גובים , צריך לחוקק חוק , במקרה שקופה מפסידה באותה שנה תהיה עמלת דמי ניהול מינימום , כתבתי פעם זאת ולו בגלל חברים קרובים שעברו פשוט שבר בגלל שנכנסו למשחק מסוכן זה ,חלקן אפילו כתב כתבי אופציה .זה פשוט הימורים - קזינו , אני מכיר אנשים כאן בארץ ובחו"ל חברים שהפסידו בתים ולחלק מהן זהו היה גם שבר משפחתי התגרשו , זהו משחק מסוכן , פשוט מצער על הילדים שנשארו חלוקים בין אב לאם ויש הרבה כאלו בארץ לצערי . המשך בהודעה הבאה ... |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |