| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 7/11/2016 18:09 איני מכיר אותך ולא רוצה להכיר , לא שוחחתי עימך מעולם ,איזה סיגנון דיבור יש לך : פשששששש כמה חשיבות עצמית . על איזה חשיבות עצמית אתה מדבר . עוד דבר הסיגנון שלך : " לך תחפש מי ינענע אותך" . איזו שפת דיבור - "זה מראה על השכלה מאוד גבוהה". זה מראה גם מי אתה . פשוט שכונה . לא פלא שאתר הזה ידרדר . באמת : לך תחפש את דרכך . אנשים מבית שמאי או בית הלל לא מדברים כמוך . אני מציע לך שתזהר בלשונך , מה שאתה אומר זה לשון הרע . אין לי עניין עימך ולא ארצה להכיר אנשים כמותך . פעם האתר היה חוסם אנשים כמוך . נראה שלך יש חשיבות עצמית ואף יותר גאווה באם אתה מתבטא כך בחוצפה . זהו דיבור שאפשר לקרוא לו ממש רצפה . תתרומם קצת שאתה מדבר אל אנשים כוונתי בשפת הדיבור . פשוט בושה , נראה שחבל על אנשים כמותך לבזבז משפטים מילים ואפילו את האותיות הכי קטנות. הכול נהיה נמוך אפילו שפת הדיבור באתר הזה , חוץ מכמה אנשים ממש טובים . חבל בשבילך שהינך מתבטא בצורה כזאת . הייתי זורק לך משפט בסגנון שלך , אבל נראה לי שלא אעשה זאת. יהודי לא פוגע ביהודי אף פעם . קח עצה שנה את דרכך ואולי גם סגנון הדיבור שלך ישתנה . חבל בשבילך שירדת כל כך נמוך , וכן שמור על פיך פעם הבא . כי אם לאוו פשוט תחסם כאן . ואז את אימרותיך תוכל לנענע כמו לולב במקום אחר . אני חושב שהייתי דיי ברור רהוט והשתדלתי מאוד לאור דבריך להיות גם מנומס . באמת סייג לחוכמה שתיקה . אתה אומר דבר ומתנהג הפוך זה מראה על פיצול אישיות . אם היה מס הכנסה על דיבורים הייתה נכנס למינוס עמוק . בושה זאת המילה . צניעות במקצת לא תזיק לך . שיהיה לך בהצלחה . |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |