| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 7/11/2016 10:13 לאיתן ולכול החברים בוקר טוב ומבורך .איזה תרגילים יש במערכת הפוליטית בארה"ב . בהתחלה ה-FBI הודיע על פתיחת החקירה בטענה שיש עוד מיילים שלא נבדקו , לאחר מכן נכון להיום ,ראש ה-FBI ג'יימס קומי , הודיע על סגירת התיק . השאלה הנשאלת ומחוייבת להישאל ? איך ייתכן שה-FBI הצליח לבדוק תוך מספר ימים 650 אלף מיילים. כלומר מדובר ב-9 ימים בלבד, זה בלתי נתפס . ברשימת המיילים הקודמת היו 55 אלף מיילים. וזה לקח ל-FBI לבדוק זאת יותר משנה . כלומר יש כאן מצג שווא בקיצור קוראים לזאת "הונאה". גם שבירור היה טיוח , איך זאת שאמורה להיות נשיאת ארה"ב . שולחת מיליים חסויים מהשרת הפרטי שלה כלומר מהמחשב הביתי שלה ? איך היא אמורה לשמור על ביטחון המדינה . ועוד היא טוענת בחוצפה איך יכול טארפ לשמור על הקוד הגרעיני . כמה קשקושים ? בכול ארה"ב הרשתות החברתיות והמדיה הניטרליים שואלים אותה שאלה ? איך יכול להיות סגירת תיק ובדיקה כל כך מהירה ? לא בדקו שום דבר ,ראש ה-FBI ג'יימס קומי יודע את האמת . אבל הוא כמו כולם רוצה לשמור על תפקידו ועל מעמדו ? איפה כאן היושרה ? אצלם הוא נמצא התחתית הסולם . קודם כול המעמד והכסף זה החשוב , זו מערכת מושחתת בלי כול ספק ,אלו שמטיפים לנו ולעולם כולו כול הזמן על מוסר . מה כן לעשות ומה לא לעשות . טראפ הראה להם שהמלך הוא עירום . לטראפ כפי שציינתי יהיה קשה מאוד , אולי יפתיע . זה אחד נגד " קרטל "שלם . זה כמו דוד נגד גוליית שהפעם מדובר בעם אחר , לדוד המלך הייתה שמירה מלמעלה . האם גם לטארפ יש זכויות לכך , זאת נדע רק בהיוודע תוצאות הבחירות . טראפ בניגוד לאחרים אני חושב שיהיה טוב לשוק ההון . לקילנטון אין את האישיות והכריזמה להיות נשיאה גם לא אופי . כמה מגוייסים בשביל הקפיין שלה . אפילו ברק אובמה שסלד ממנה. מנסה בלי בושה בכול האמצעים העומדים לרשותו לעזור לה , רוקד ומצחקק עם רעייתו כמו ילדים בגן , מה לא הספיק לו 8 שנים ?.... רוצה להישאר במעמד ? כן זו מחלה להמשיך ליהנות ממה שכבר לא יהיה לך , אבל יישאר חלק מזה ותמיד תוכל אובמה לומר . אני עוד בתמונה ותוכל להמשיך להינות אתה ורעייתך ומשפחתך ממטעמי השלטון . זו גם המחלה של הקילנטונים , ביל קילנטון ממשיך להסתובב בעולם כאילו הוא נסיך בשליחות ממשל אובמה . תן לי ואתן לך זו המילה הנכונה . כולם מתגייסים להילרי קילנטון . סלבריטאים עשירים, זמרים זמרות שחקנים שחקניות , בעלי הון , בין התורמים שלה בעלי קרנות גידור המשקיעות בשוק ההון . מדובר בקרנות גידור בשווי מאות מליארדים , מה לסלבריטאים ולכול זה ולכולם כפי שציינתי לעיל ? לכולם מטרה אחת איך לשמור על כספם ומעמדם , הכול מסביב לתאוות הכסף והמעמד . אין להם מספיק רוצים עוד.... ? מי הולך להכריע את הכף ? ההיספנים אלו שרובם שלא נולדו בארה"ב. ובאו בהמוניהם בבחירות המוקדמות להצביע , יש הרבה ממעמד הביניים כלומר בחתך אלו שלומדים השכלה גבוהה , סטודנטים וסטודנטיות ,שלא הולכים אפילו להצביע . מה שיכריע את הכף אולי לטראפ ? זה שחלק מאוכלוסיית הדמוקרטים לא ילכו להצביע . בגלל שאינם ששים להצביע להילרי קילנטון . ומצד שני ההצבעה של הרפובליקנים באם תהיה גבוהה במיוחד במדינות המפתח , אז אולי יהיה לו סיכוי . או שתהיה הפתעה שאף תרחיש לא חזה . טוב נקווה תמיד לטוב . ונאחל להכי טוב לעם ישראל להצליח , הכול בעזרת השם . איתן ולחברים יום טוב ומבורך - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |