| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
בוקר טוב . לא אוכל להמליץ לך . כתבתי רק סקירה כללית . כן הזהב נתן תשואה נאה גם בשנת 2008 במשבר הסייב -פריים . הזהב עלה חדות עד - 2000$ לאונקיה . ולאחר מכן ירד לסביבות 950-1000 דולר לאונקיה . עתה הוא עשה מהלך של יותר- מ-30% . עם ריביות אפסיות כאלו ואפילו מתחת , אני באופן אישי יושב על הגדר . לעתים שהתשואות על האג"ח הארוכות בארה"ב יורדות אני נכנס לאג"ח ממשלתי ארוך ל-10 שנים לתקופה קצרה ,מקבל תשואה של 5 עד 6 אחוז ויוצא . בציון שאם יש לך סבלנות ואורך רוח במניות איתנות , שוק המניות הוא האפיק ההשקעה הטובה ביותר - זאת הוכח במשך שנים . תלוי מתי נכנסים ,לאיזו מניה או לאיזה תיק מניות ,וכן לכמה זמן ומתי רצוי לצאת ? ... אם היינו יודעים לענות על שאלות אלו - לא היו כלל ספקות . אבל איש יודע מה יתרחש מחר ? .... רק אבינו שבשמיים . כול יום רודף אירוע אחרי אירוע . יש ושוק המניות מתעלם ויש שלוקח זאת בחשיבות על פי מידה . מה שיקבע את השווקים היום - זה דוחות הפירמות החברות המובילות בעולם .. בציון שכול חברה לגופו של עניין - כלומר לגופו של הדו"ח מאזן רווח והפסד. באופן אישי ובגילוי נאות - בתקופה זו אני יושב על הגדר . הכי בטוח - הכי שקט . bull1 -מאחל לך בהצלחה . יום טוב ומבורך . בברכה - רפאל . |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |