| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
בוקר טוב . אם יש הצעה מסוג זה,למה הם לא מפרסמים זאת לכולם . ..... הינך מדבר על תשואות גבוהות מאוד , כדאי שתקרא בין השורות הקטנות למה הם מתכוונים , בית השקעות בסיסו לגייס כספים . הבטחות לחוד ומציאות לחוד - על איזה בסיס הם מבטיחים תשואות כאלו . אם זה כך , למה הם לא מפרסמים זאת ברבים ? ......עם תשואות כאלו . היה להם תור ארוך ליד הדלת מכאן עד .... Gabay8 - איני נותן עצות אבל שאלת וענית לבסוף בהודעה את תשובתך , תשובה נבונה , נראה לי שהנך אדם זהיר ומכלכל טוב את מעשיך . יכול להיות שכן זה יתרחש ויכול להיות שלא . אבל להבטיח תשואות באחוזים כאלו , לא שמעתי משום בית השקעות שהוא מבטיח זאת . ישנם בתי השקעות עם שירות איתותים- כמו אתר זה טלנירי שנותן שקיפות בסוף כול שנה עם תשואות נאות . אבל השקעה במרחב עצום של מניות ולא מסקטור אחד . כלומר מפזר סיכונים . סקטור הפארמה והגנריקה נמצא בירידה . כלומר המשקיעים פחות מעוניינים בסקטור זה . סקטור זה הוא רווי עם הרבה חברות תרופות ,חברות גנריקה,חברות גנטיקה . וחברות פיתוח למתן פתרונות למחלות - שיהיה בריאות לכולם . דבר שיוצר תחרות עולמית . יש יוצא מן הכלל . חוץ מלהבדיל על גילוי חדש של פיתוח או תרופה ע"י חברה וזאת לאחר ניסויים ולאחר אישור הרגלוטור שיושב בארה"ב ואמון על מתן אישורים מסוג זה . בתקופה זאת רצוי וכדאי לפזר סיכונים או לשבת על הגדר , סבלנות תמיד משתלמת . ראה ערך חברת טבע - דובר עליה רבות כאן . הודעתי אינה לשום המלצה כול שהיא . כול אדם נוהג לפי ניסיונו , הרגשתו ודרכו האישית . בכול אופן בהצלחה בכול אשר תפנה . בברכת יום טוב ומבורך - רפאל . |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |