| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
נכסים ובניין זכתה במכרז שפורסם אתמול לבנייה במבשרת ציון ליד ירושלים במחיר למשתכן . זו רק התחלה - סבלנות ,לא תהיה להם בררה הקרקעות בידי המדינה כעת . נראה לי כפיתיון יהיו גם תוכניות על אותו קרקע שחלק מסוים מהדירות כטיפ לקבלנים הגדולים שיוכלו לשווק זאת את הדירות כדירות במחיר רגיל עד סכום מסוים לשוק החופשי . הכול הסתדר אתמול אלשייך מפכ"ל המשטרה פרסם הצהרה על מחלקה חדשה לתדרוך ראשי ערים וחברי מועצה בהקשר לנושא השחיתות . כך המשטרה גם תיכנס לבנייני העירייה . מצד אחד יזהירו . מצד שני נראה גם שיקבלו מידע תוך כדי התדרוכים והרצאות הלימוד מעובדים ברשויות בצורה סמויה כמובן על שחיתות עירונית. בהקשר לנדל"ן או נושאים אחרים הקשורים בשחיתות ופוגעים באזרחי הערים בארץ ישראל . אני כבר שומע קולות של אנשים בכירים שממומנים על כול מיני נושאים ברשויות שרוצים להתפטר מתפקידם - הם בטח יודעים למה ? ... השחיתות זו אחת מהסיבות שהביאו את אלשייך מהשב"כ בתור איש חקירות מנוסה ובעל ידע רב , איש אמין וישר וכן דיסקרטי . ומינו אותו להיות מפכ"ל המשטרה . שיהיה בהצלחה - צריך סבלנות . יום טוב ומבורך - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |