| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י rafel12 בתאריך 6/6/2016 16:55 זה היה בצחוק ....קח את הכול בקלות .נראה לי שאתה מציינת בסינית אתה רומז לדבר מסוים הבנתי עד תום . דבר אחד הושג העיקר - שאתה כותב כאן ומעלה ניתוחים . ציינתי אתמול שאתה מקצוען ,נראה שאתה אוהב לעשות מה שאחרים לא . "הכול הבל הבלים ואין חדש תחת השמש " זאת לא אמר הסיני - אלא שלמה המלך החכם באדם. קיבל את הזכות כבנו של דוד המלך לבנות את בית המקדש הראשון . ידע שפת ציפורים וחיות ואת כול שפות העולם גם את השפה הסינית . הלך לעולמו צעיר בגיל 50 - בגלל שהרבה בנשים - היו לו 1,000 נשים . זהו השכר ועונשו . עד היום שום סיני לא מבין את כול ספר קוהלת זה בטוח. כי.גם בננו חכמי הדור מנסים לפענח עד היום את משפטי ספר זה. כן בעברית אפילו קשה- בטח בסינית יותר קשה . דרך אגב - אני מחכה לטבע שער 45$ . מאמין בך נראה כמה זמן עד שתגיע לשער זה- כן סבלנות של סיני ברור. אלא שאם כן היית חפץ לגלות לנו את המדרגות של הירידות והעליות במניה . כי כך מתנהגת , עולה יורדת ושוב עולה ועולה . ויורדת ויורדת . ושוב חוזר חלילה . אז היה אפשר לא לחכות עד - 45$ ובינתיים לעשות סיבובים קטנים . אז אוכל להחמיא לך- שאתה סופר מקצוען . גם היא תגיע 45$ - צריך לתת טווח זמנים יש את זה בטכני כמה זמן ? יש לטווח הקצר , בינוני הארוך , בסבלנות אז זה ארוך כמה זמן ? ....... חודשים , שנה ,שנה + . ושוב מאמין בך במקצועתך וברמת הידע שלך . וכן בסינית ,תעשה כרצונך וכאוות נפשך , אין צורך במשוב הכול מובן . יום טוב ומבורך בעברית - (איך זה נאמר בסינית ....) המון הצלחה וברכה בכול מעשי ידך. בכבוד רב BEN GEYN . בברכה - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |