| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
תכבדו איש את רעהו. ואם מי שלא נראה לא דבריו של מישהו אחר ועובר כאן גבולות הטעם הטוב. ומדבר שאני ואני ואני ....שיישאר עם עצמו ואני ואני . אתן שני דוגמאות לחיים הקשורים לאיש ולאישה . 1.ישנם שני מצוות ששכרם הוא מיידי והם : שליחת היונה שזו המצווה השנייה בחשיבותה . את זאת חפשו באינטרנט למשמעות הדבר . הראשון במעלה הכתובה בעשרת הדיברות . אז כתוב בעשרת הדיברות : "כבד את אביך ואת אמך - למען יאריכו ימך " למה אביך קודם לאמך ? כי האבא נותן דרך ארץ אם לאו אז האימא סובלת . 2. ,אישה בונה ואישה הורסת" . אבל כתוב גם : שנשים דעתן קלה זה נוגד אחד את השני נכון ?.. ההכוונה שאישה יכולה לבנות בית בישראל 20-30 -10 שנה. ובשנייה אחת שדעתן קלה לא צלולה הם יכולות להרוס את כול שנות הבניה . כלומר אדם משקיע בשוק ההון עושה מיליונים במשך שנים . אם למד מאביו דרך ארץ ידע איך לנהוג . אם לא למד במשך השנים ושמע לקול אשתו או לקולו שלו . אז הוא הורס את כול הבנייה בשנייה . הכול כתוב בתורה בגמרא ובמשניות , טובי החוקרים מגיעים רק היום למה שידעו חכמנו לפני אלפי שנים , מתווכחים ומתווכחים ובסוף מבינים אחרי מאמצים ומחקרים . שמה שכתוב אצלנו בכתובים - זו התוצאה הכי סבירה . למה : הקב"ה הוריד 10 כללי חוכמה והשכל . 9 נתן לעם ישראל - ורק אחד לכול עמי העולם . קראו פרקי אבות . יש שם את כול התשובות שאתם מחפשים בחיים כמעט כולם . תחיו בשלום איש עם רעהו תכבדו איש את רעהו . איזהו גיבור?זה שכובש את יצרו , יש שני סוגי גיבורים . גיבורי מלחמה חלקם לא איתנו והם נקראים הרוגי מלכות ישר נכנסים לגן עדן עצם הקרבת נפשם למען מולדתו של העם היהודי נחלת אלוקים שנתן לנו . השני גיבור זה שכובש את יצרו מתגבר על היצר הרע בעיקר שבו. זאת לא אומרת שהוא אדם רע חלילה ? אלא היצר הרע הוא השולט בעולמנו בדורנו בבני האדם עד בו המשיח , תתגברו על יצרכם ותראו שאתם יותר חזקים ומתחזקים . במקום כול ההבל הבלים שאין בו שום תועלת , קסיוס קלי מוחמד עלי הלך לעולמו בסבל אמר כול הזמן - אני אלוהים , עכשיו הוא במרומים שידע מה זה אלוהים . יש לי בקשה . ואני מקווה שתפנימו זאת וזאת מתוך כבוד תדברו עניינת ומקצועית . בכבוד בוויכוח ולא מי צודק או לא. תראו ניתוחים עם עובדות תנסו לשכנע אחד את השני אולי תמצאו את הבלאנס באמצע של הגרפים שאתם מציגים . תעשו שקלול גם שכול אחד עובד עם תוכנה אחרת . אולי תמצאו מכנה משותף שיעזור לכם?... אם יש הבדלים בהבנת הנקרא - אז אין מה לעשות , אם אדם הוא יותר בעל ניסיון רצוי ללמוד ממנו ",ממלמדיי השכלתי " כך כתוב . לא בושה לומר טעיתי או סליחה שגיתי או לא הבחנתי נכון - אין כאן קנסות . זהו אתר חופשי להביע דעות. אבל תעלו את הרמה - וזה לא באופן אישי נגד שום אדם כאן רק קצת רוגע . ותראו שיש הרבה צדדים בעולמנו שכול יום אני מנסה ללמוד מקטון עד גדול , מה רע מללמוד מבעל ניסיון כמו BEN GEYN. אבל קצת צניעות ובלי טובות כאילו עושים טובה . מי שכאן יעשה זאת מתוך כבוד איש לרעהו . תמו ונשלמו דבריי בנושא זה, הרבה מאוד מהחברים כאן עזבו בגלל דברים מסוג זה . וחבל על כלום . אם אדם או איש אישה נפגעו . אני מצר על כך מבקש סליחה ומחילה . על המשפטים על המילים ועל האותיות הכי קטנות . יום טוב וערב טוב מבורך, והעיקר שיהיה בהצלחה בכול . מה שאני מאחל לעצמי - אני מאחל לכולם כאן . בברכה - רפאל |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |