TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    05/08/15 00:57 שלום לכולם. נושא NDX לא יורד מסדר היום הסבר קצר. /ו שרון גינזבורסקי
    לפני קרוב לחודשיים הפסיק NDX לכתוב בפורום ללא הודעה מוקדמת ממנו.
    ביקשתי מאלעד שיפנה אליו לבדוק למה הפסיק לכתוב, והוא סיפר לאלעד שהוא זקוק לחופש מהפורום ושהוא יחזור בתחילת אוגוסט,
    ושגם בתחילת אוגוסט לא חזר  לפורום ביקשתי שוב מאלעד לדבר איתו ונכון לאתמול הוא ביקש לבוא למשרדי לדבר איתי בשבוא הבא.
    NDX מקבל ממני שכר על כתיבה בפורום, אבל אני לא יכול לחייב אותו לכתוב בפורום.
    אם יסכים להמשיך לכתוב אני אהייה מאוד שמח, אך אם יחליט לא לכתוב נתגבר כמו שהפורום של טלנירי התגבר על משברי עזיבה בעבר והותיקים מכירים ודאי חלק מהעוזבים, שנאמר שהפורום לא יתקיים בלעדיהם.
    פורום טלנירי וספונסר הם היחידים שבאמת שרדו את משבר הפורומים ופורומים רבים נסגרו או בקושי שורדים.
    והסיבה כי פורום לא יכול לספק פרנסה אלה רק הוצאות וגם אני מסבסד את אתר טלנירי מעיסוקי האחרים
    לסיכום אני מקווה כי שי יסכים לחזור לכתוב וגם אם לא אני בטוח שנתגבר ואבקש מכל מי שכותב או כתב בעבר להמשיך לכתוב.
    אני לפחות מתחייב לעשות כל מאמץ אפשרי לשכנע את שי להמשיך לכתוב באתר טלנירי אם יגיע לפגישה איתי כמו שמסר לאלעד בשיחה איתו.  

מנכ"ל חברת "טלנירי".
    אפשר להתקשר אלי כל יום עד 22:00 בכל בקשה ,תלונה או הצעת יעול. 
    נייד:050-5334240
    sharon@talniri.co.il

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il