| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| במיוחד לעידו ונחום, חבריי משכבר. קראתי בימים האחרונים את הפורום וראיתי שאתם עדיין מפציצים כאן. כל הכבוד. כעת אשמח לעצה קטנה: אני אישית מחזיק רק קמהדע בתיק ולצערי, או לשמחתי תלוי מתי שואלים, אין לי זמן להתעסק עם מסחר כל כך דינאמי על בסיס יומי וכו' . בקיצור בשנתיים האחרונות אני מחפש אחת לכמה חודשים לונג לכסף הפנוי (שאר הכסף שלי לא בבורסה). ישבתי תקופה בקמהדע ויצאתי ממש בזמן, עברתי לפריגו ויצאתי ובזמן שחיכיתי לנקודת כניסה טובה אליה שוב - שהתרחשה לפני כמה ימים לדעתי - מצאתי את עצמי עם כל הכסף בקמהדע אחרי שלדעתי הגיעה לתחתית. אז אני נמצא שם כבר כמה שבועות ויש לי שם כ 20 אחוז רווח על סכום נחמד. כתבתי את כל זה כדי שמי שקורא יבין מה ה "אסטרטגיית מסחר" - להיכנס למניה לתקופה בינונית ולממש ואז לחכות בחוץ (לא תמיד חייבים להיות בבורסה) עם כל הסכום עד שיש מניה אחרת שעברה מימוש. העניין הוא שאני מתבסס על מגמה, על ניתוח טכני ועל מחזורים, בלי ראיה מעמיקה יותר. אשמח לחוות דעת על קמהדע אם מישהו כאן מתמצא בחברה ובדוחות שלה. ומילה לסיום למי שמשקיע באינסוליין: מניסיון אישי של כמה שנים עם מניות קטנות ומסוכנות מתחום הביו, אני אישית תמיד יצאתי בהפסד. גם כשעשיתי סיבובים יפים על מניות (גם על אינסוליין) אז בסופו של דבר תמיד אחת מהן הפכה לחביבת הפורומים, עלתה ועלתה וזה פיתה אותי לשים שם סכום כסף גבוה בעודי אומר לעצמי "יאללה סיבוב אחרון, נוציא קצת שמנת" ותמיד אכלתי אותה. מה גם שלרוב לא שמתי סטופ לוס אלא נתתי לרגש להשתלט עלי או שהקשבתי לאנשים עם שמות מודגשים בפורומים, עם כל הכבוד כמובן ויש כבוד. אז נכון שזה מפתה להיות תמיד עם כ-ל הכסף בשוק כשהשוק עולה, אבל עדיף לדעתי לעשות סיבוב איטי עם סכום גבוה על מניה כמו פריגו או מניה גדולה אחרת, על פני סיבוב מהיר בקזינו של מניות כמו אינסוליין ודומות לה מאותו התחום . הסיכון עצוםכי כל הודעה מרסקת את המניה לחתיכות והסיכוי בדרך כלל לרעתנו. אשמח לתשובה על קמהדע תודה ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |