| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י שרון גינזבורסקי בתאריך 11/10/2014 01:32 נקודה אחת למחשבה.אתר טלנירי זה בייבי שלי משנת 2004. שי עולה לטלנירי סכום לא קטן מידי חודש וכך גם מנהלים נוספים. אתר טלנירי חי מהשרותים שהוא נותן ללקוחות. האתר מפסיד מידי חודש עשרות אלפי שקלים שאני מכסה ממקורות הכנסה אחרים שלי. כמה מכם חשבו כי צריך להחזיר בטובה על הטובה שאתם מקבלים מהאתר הזה. להצטרף לאחד מהשרותים שטלנירי מספק במחירים הכי תחרותיים בשוק. בעסקים יד לוחצת יד ויש גבול כמה זמן אמשיך להפסיד כסף על האתר הזה. רובכם לא חשבתם להצטרף ולסחור באמצעות חברת טלנירי בבורסה בארץ וגם במסחר בארה"ב. ולסיכום אני מקווה ששי ישקול שוב את החלטתו אך אם לא תהייה הענות לבקשתי להצטרף למאמץ להשאיר את האתר הזה באוויר. לא רוצה שהאתר ירוויח, לפחות שלא יפסיד, אז עם שי או בלי שי האתר יסגר לצערי. הכי כאב לי לראות היום איך תוך חצי שעה את כל התגובות ומאנשים שאני לא נתקלתי בשם המשתמש שלהם. איפה אתם הייתם במשך כל השנה שצריך לתת כתף לשי בשמירה על ניקיון הפורום, בא נראה כמה מתנדבים יהיו בעזרה בניהול הפורום? המתנדבים מוזמנים להתקשר אלי. כמה נוח זה שמישהו אחר מתמודד עם כל הטרולים. לילה טוב לכולם והמשך פורום מוצלח לא אלמן ישראל תמיד מצאתי אנשים מוצלחים לניהול. מנכ"ל חברת "טלנירי". אפשר להתקשר אלי כל יום עד 22:00 בכל בקשה ,תלונה או הצעת יעול. נייד:050-5334240 sharon@talniri.co.il |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |