| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| מדדי ניורק עלו אתמול על אף הנתונים החיוביים למדי השבוע. לא נשמע נורמלי לתקופה הזאת לא? טוב ,אנסה עוד פעם: נתונים חיוביים הובילו לעליות שערים בניורק. זה מתאים יותר לבורסה של לפני 2008 אחרי 2008 החלה עונת התמריצים וההדפסות וכל נתון חיובי העלה חשש משקיעים שהבוננזה תסתיים ועונת ההדפסות תיגמר,והשווקים יאבדו את החשק לעלות וירדו חזרה. האם ההיגיון עבד הפעם: מטרת המריצים היא לעודד את הנתונים הכלכליים שאכן התעודדו ולכן ניתן להוריד מהתוכנית של הפד והשוק והכלכלה נות לעצמאות. מה שקרה אתמול אומר שניתן לזרוק לפח את כל הכותרות המרעישות באתרי הכלכלה שלרוב הן דרמטיות כאילו סוף העולם שמאלה,ונפילות ברקע.משקיעים מכרו השבוע אחרי כל נתון חיובי את מרכולתם,השווקים היו רעים אליהם בסופו של דבר ביום ו' אחרי נתון תעסוקה מצויין השוק עלה כמעט את כל מה שירד השבוע ת'כלס רק שבוע הבא ניהיה חכנים יותר,ונדע אם זאת הרמה להנחתה,או שדצמבר יהיה חיובי ונעלה עוד כברת דרך. אני סומך על הפד שלא ישבור את הכלים וגם אם יחליט להפסיק תמריצים יעשה זאת עם אבני בוחן ולאורך זמן.הרי סמים והתמכרות לוקח זמן להפסיק. אצלנו מדד המעוף עלה גם השבוע.יותר תנודתי. סטיות עולות ויורדות. ביטחון הכותבים לא בשמיים.אוכף בכסף עלה השבוע 400 שקל מיום ה' ליום ד',כלומר הכותבים לא מפשפים ידיים אבל עם כל זאת רואים שהכותבים ,כותבים כל מה שזז.מנצלים את העליה בסטיות. מדדי הצד בשוק לא תיפקדו.מניות ירדו ,רק חריגות במדד המעוף טסו ונתנו שבוע חיובי.מנגד לא מעט מניות ירדו והמוכרים היו בהן שדומניננטים.מעלה סימני שאלה לגבי השוק במידה ומשיך לחוות את זה. השבוע ,המדד אישר תמיכה באזור 1355 אזור 1380 הזמין מוכרים. המגמה בשווקים היא חיובית אם כי השבוע היה בה סדק בהתנהלות וגדלה התנודתיות ,וכבר לא טסים בכיוון אחד עם ביטחון. סגירה מעל 1380 תיהיה חיובית להמשך. שבוע טוב אין יעוץ בניכתב. קורס מעוף פרקטי והרצאות על שוק ההון+עידכונים תוך יומי בזמן אמת-נא לפנות לnatikris@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |