| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י דוביד בתאריך 3/12/2013 15:33 זה השבוע השני שמדד המעוף ממשיך לשבור שיאים והשבוע הגיע ל1378.ניתן לומר שכל עוד מדד המעוף ישהה מעל 1350 המדד יהיה רגיש למעלה והסבירות היא שניראה מדדים גבוהים יותר. דבר חשוב שיש לשים אליו הוא שלא מעט גורוים מתחילים להשמיע קולם על בועות בשווקים. ככה אמר השבוע שילר מארה"ב שחושש מפני תחילת בועה בשוק המניות . יש כל מיני גורוים שהם בדרך כלל פסימים .אבל שילר הוא חדש יחסית באימרת כנף שכזאת. רוביני למשל כבר לא מושמע יותר מידי. השוק בישראל לא בועה ואין כאלה שחושבים זאת.בכל מיקרה הרי עלינו 12 אחוז פחות שווקי חו"ל.מה שכן יש בועה זה בהוצאות רוה"מ ובתיו.תיסלחו לי אלו שאריות של משטר מלוכני ולא של דמוקרטיה.זה החל בגלידה וממשיך בהוצאות לא שפויות שעוד מתרעמים מהלישכה שרק לנתניהו בודקים בציציות.נכון כי רק לו יש שלושה בתים שמממנים וברכות פרטיות.עד כאן על הבועה המלוכנית בישראל. מדד המעוף החל אתמול מימוש ממעלה ההר של 1382. יש סבירות לשיני מסור יורדים כל עוד לא נדלג חזרה מעל ה1382. מה שישפיע כאן ובעולם בסופו של עניין זה ההחלטה על הורדת התמריצים בארה"ב שתיקרה לקראת סוף השבוע ותוריד את החרב מעל צוואר המשקיעים לטוב או לרע.יסיר אי ודאות. ובכל זאת סוחרי המעוף שמו יהבם החודש על כתיבות ללא מורא כמו אומרים 1400 זה הפסיכולוגי ושיא כל הזמנים ב1340-50 זה הפסיכולוגי של הצדד השני. חג שמח. אין יעוץ בניכתב. קורס מעוף פרקטי והרצאות על שוק ההון+עידכונים תוך יומי בזמן אמת-נא לפנות לnatikris@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |