TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

     
    תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    18/10/13 11:29 סקירת בורסה שבועית /ו דוביד
    מדד המעוף עלה 0.3 בנוסף לעליה של שבוע שעבר כ2.5 אחוז זה מקביל לעליה הדו שבועית בחו"ל זה משתווה לכמעט 3 אחוז .

    כאמור מדד המעוף סיים את השבוע בעליות מינוריות של 0.3 אחוז.
    במהלך השבוע עמדה בפני השוק נושא תיקרת החוב בארה"ב שהייתה בסימן שאלה,יבור או שלא יעבור.הבורסות רכבו על הודעה זאת עם ראלי כמו אומרות שבטוח יעבור ולכן אין בעיה לנוע על גלי אופטימיות.
    ביום ד' ברגע האחרון אכן עברה תיקרת החוב בקונגרס,העולם נשם כלרווחה.

    הבורסה בישראל בתקופה של שבירת שיאים מעלה של שנתיים.
    הבורסה לא זזה כאן הרבה זמן ובדומה לשנת 2012 הפינלה של השנה מרכז עליות שערים.הפעם בניגוד לעבר הקרוב,העליות נעשות ע"י ציבור שמזרים כסף,ולא ע"י גופים שקונים מניות למעט קצת זרים.
    אלטשולר שחם הודיע שדילל מניות ברמות השווקים הנוכחיות.הבורסה עלתה ויכולה לעלות במידה והציבור יזרים כסף.רק דבר אחד העליות צריכות והוא שלא יהיו הרבה ימי ירידות ,ושהאזרח ישמע כמה שיותר פעמים בחדשות שהבורסה עולה .זה מעודד ביטחון ומושך אנשים.
    כל מימוש חייב להסתיים מהר וחזרה לעליות כדי שלא יהיה רגע פפסיכולוגי של חוסר ביטחון.אם ניקח את גל העליות כאן ובכל מקום בעולם זה מה שקורה רוב הזמן.

    השבוע התגלתה מחלוקת .השוק עלה מעל 1300 והגיע לאזור 1310 ,ולא יסף.ירד ל1295.
    זה כבר אומר שהאויר מעל 1300 דליל.וזה אומר שכנגד זרם הכסף פנימה ,היה גם זרם כסף החוצה.כלומר תיקו.
    התיקו נוצר אולי עלידי סוחרי האופ',מי שהביט על מצבת הכתיבות השבוע ראה שגם בימי עליות,היו כתיבות קול 1310 ומעלה ,כמובן כנגד פוטים.אבל גל עליות מלווה לרוב רק בכתיבת פוט באופן מובהק.
    מי שעוקב אחרי סטיות התקן החודש ראה כותבי אופ' פצועים.
    כל יום עלתה סטיית התקן.לפני חודשיים סטיות התקן ירדו לשפל של 8.5 והחודש עלו לעבר ה18-20.חלק ממשמעות הסטייה נימצא בביטחון הסוחרים.לכאורה לפני חודשיים כתבו אופ' בשביל תקבול רעב,והחודש עם כל עליה ,הסטייה עלתה,לא כל אחד היה מוכן לכתוב אופ' בכל מחיר כי תנודות השוק היו גדולות וגרמו להפסדים למי שכותב אופ' שני צדדים.
    קוני האופ' נהנו בחודש האחרון.כל יממה שעברה לא גרמה לשחיקת פרמיות עקב ירידת הסטיה.כל מי שקנה אופ' לרוב לא ניפגע מהפגע רע של השחיקה.אולי גם כן בגלל שגופים עצמם קנו פרמיות ולא רק כתבו.
    אתמול הגלגל התהפך.סטיות התקן ירדו מהותית עקב ירידת הויקס בארה"ב ביום ג'.,ומי שרק הביט בעך יכל לדעת שכל מי שנימנע מכתיבת אופ' בגלל חוסר הודאות ,יכנס לזירה עקב הסטייה הגבוהה יחסית ,ולכן החרב התהפכה מהכותבים לקונים שלא לקחו בחשבון שירידת סטיות תוריד פרמיות משמעותית.
    על קצה המזלג:
    בסיס אתמול בבוקר:
    מדד מעוף על 1307
    לדוגמא:קול 1310 בסיס על 1090.
    פוט 1300 על בסיס של 1000

    סוף יום אתמול:
    מדד 1296
    קול 1310 סגירה ב510
    פוט 1300 סגירה על 1100

    שוק ירד 11 נק',קולים ירדו 50 אחוז ופוטים עלו אם בכלל 10 אחוז.
    בחודש וחצי האחרון עקב עלית הסטיות מחזה כזה לא היה ניראה ולרוב סך האופ' משני הצדדים היה עולה.

    להמשך סביר שניראה המשך ירידת סטיות בטווח הקצר.
    השוק יכול להמשיך במגמת העליה כל עוד לא יחזור בו וירד מ1280.

    שבת שלום



    אין יעוץ בניכתב.
    קורס מעוף פרקטי והרצאות על שוק ההון+עידכונים תוך יומי בזמן אמת-נא לפנות לnatikris@gmail.com

    אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

    הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il