| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| חבר ותיק ביקש ממני להגיח להגיד שלום , להגיד כמה מילים לגבי השווקים ולתת סקירה קטנה , למקום שהיה ה"בית" , ה"משפחה" וה"לב" שלי ... ואני הייתי בין הנפשות שייסדו את הפורום המדהים הזה.ועקב התמקצעותי בתחום נאלצתי בלית ברירה לוותר עליו.. אז לפני שאתחיל ... לבי על המשקיעים של קידוח "שמן".. אמנם אין נפט , אבל להערכתי המנייה לא תתרסק כמו שקראתי בכל מיני מקומות 90%-97% שכן יש כסף בקופה ואל תשכחו את מאגר הגז שנמצא בקידוח.. אז ככה... השווקים במצב מאד בעייתי , מצד אחד תקרת החוב של ארה"ב (הקונגרס חייב להגיע להסכם להעלאת תקרת החוב עד ליום חמישי, ה-17 באוקטובר, אחרת ארה"ב לא תוכל לפרוע חלק מחובותיה והיא עלולה להגיע לחדלות פירעון). להערכתי , לא יהיה מנוס מאשר להסכים לכך או לפחות לדחות את הדד-ליין בחודש , כך שיהיה מרווח נשימה ואפשרות לגישור פערים. מצד שני , השווקים בארץ בשיאים של התקופה האחרונה ... בדרך כלל כל שנה אנו רואים בחודשים מאי-ספטמבר תקופה חלשה יותר של השווקים ואז מחודש אוקטובר הרבעון האחרון של השנה באה תקופה טובה בשוק ומעלה את ערכן של המניות. לדעתי האישית , חייב לבוא מימוש רציני !!! אם לא היום , אז מחר , ואם לא מחר אז בעוד שבוע ואם לא בעוד שבוע אז בעוד... אבל המימוש יבוא וכדי להיות זהירים וערוכים לו... כלומר לא להימצא בפוזיציה חשופה כמו שה המובל לשחיטה. כמו שווקי המניות , גם שווקי האגחים ... נמצאים במצב של "בועה" , הרבה אגחים שלא הייתי מעז לגעת בהם נסחרים בתשואה חד ספרתית (עקב חוסר האטרקטיביות). אך ישנן כמה אגחים שעדיין שוות השקעה , אגחים שמתחת לעיניהן הפקוחות של המוסדיים והמשקיעים הקטנים. מבחינה טכנית .. אצרף מספר גרפים... שאומרים את הכל. אשמח לענות על שאלות. המידע הכתוב אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל העושה במידע הנ"ל שימוש כלשהו - עושה זאת על דעתו ועל אחריותו הבלעדית.ייתכן והכותב עלול להחזיק ני"ע זה ואף לסחור בו. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |