TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    22/08/13 23:07 המניות שבמעקב ובתיק /ו פשוט עידן
    ערב טוב. יקום מי שנמאס לו מהמחזורים של הבורסה כאן. נשבע לכם יש מניות בתל אביב 100 שהמחזור של המכולת אצלי במושב יותר גבוה מהיומי שלהן. מה יהיה???
    היום היו מספר מניות שהגיעו לשיא ואף אחת מהן לא פורצת כי אין בכלל מחזורים.

איפה כולם?? בים?

כרגע בתיק:

ביוליין - התנגדות בשער 85. פריצה שלו תוביל לשער 90. אני מחזיק סכום גבוה ולכן אשחרר במידה ותפרוץ את 90 חצי מהקרן + את הרווח ואשאר עם חצי מהקרן לעוד כמה שבועות. אני מודה שאני מחכה/מקווה שתצא איזושהי הודעה מתישהו כדי שהיא תקבל "פיק" קטן ומהיר למעלה, כמו שקרה בכל הסקטור לאחרונה -  ואז אני עף.

פריגו - בינתיים נראה כי בוצע היפוך. אני נכון לעכשיו ללא הפסד או רווח (מחר אדע יותר). התמיכה תהווה בשבילי סטופ לוס. פריצה של 121 תגרום לי להכפיל מנה, לקחת טרייד של 4% ולצאת - ב"ה.

קסטרו - נלקחה היום בול בפריצה. לטעמי נכנסתי בסכום גבוה מידי ולכן אני אדלל ביום א'. המגמה הראשית שם היא עולה ואני מקוה לרכב עליה בשבועיים הבאים, לקחת כמה אחוזים ולצאת. כרגע היעד שלי הוא סביב 10 אחוז אבל לדעתי זה חזירי מידי. אעדכן.

שמן ומג'יק ללא שינוי כרגע.

מעקב צמוד אחרי:

מג'יק - תיתכן פריצה ואז נצא לסיבוב מהיר, אבל ללא קשר היא בתיק לונג.

כלכלית - פריצה של 3200 ואנחנו לוקחים את הטרייד. לדעתי היא תחמם מנועים לפני אז יהיה זמן להתארגן. לחילופין תמיכה ב 2800 יותר מתאים לי..

פוקס, ביג, אינסוליין - מחכה לתמיכה בכל אחת מהן.

שטראוס, קמהדע - מחכה לפריצה.

העניין הוא לעקוב אחרי כמה שיותר מניות וככה אתה בטוח תופס בשבוע טרייד מוצלח אחד. איך עושים את זה? לומדים להכיר אותן אחת אחת מקרוב. שערי תמיכה ופריצה אפשריים וכו' ולאט לאט מוסיפים עוד אחת ועוד אחת.

ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il