TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    20/08/13 23:42 כרגיל - המשך מעקב אחרי הטריידים וגם מניה אחת חדשה /ו פשוט עידן מצורף קובץ gif
    אינסוליין- שוחררה מנה נוספת. רווח הרבה מעל המשוער. כרגע מחזיק שליש ממה שהיה בהתחלה. כך או כך נרכשה ב 243 אז מי שלקח איתי את הטרייד לקח פה רווח יפה של כ 17 אחוז בשבועיים. מחר אולי אשחרר את היתרה ואמתין לנקודת כניסה לסיבוב נוסף.

שמן גז ונפט - שוחרר בפתיחה הרווח ונשארתי עם הקרן כמובן. כרגע מחכה לפריצה של 104. ייתכן והסקטור הזה לא יהיה מושפע מירידות אם יגיעו.

פוקס לא פרצה את 8500 אז לא נרכשה. תהיה מניית לונג בתיק לדעתי. סכום נמוך.

ביוליין - חוזקה משמעותית היום בפתיחה ולאחר מכן זינקה חזק. כרגע הרווח כבר 25% ב 6 ימי מסחר. מי שנכנס איתי לטרייד יכול כבר לשחרר ולהחליף את ה LCD בסלון בלי שהאישה תכעס :-) . לדעתי יש עוד בשר אבל אני מאוד מקווה שמחר אוכל לשחרר בירוק בהיר (חותם על 2 אחוז בפתיחה עכשיו) בערך שני שלושת רבעי כמות ולהישאר עם 10K לטווח מעט יותר ארוך. אין ספק שקורה שם משהו ואני ארצה לטעות ממנו בטווח הרחוק יותר.
    אגב, צפויה התנגדות בשער 90.
    יעדים: 90, 120, 140.  ב"ה...

פריגו - אם היא לא תתהפך מחר אז היא תצא מהתיק ב 3% הפסד. בערך 1000 שקל. אני עדיין אופטימי כי היא נתמכה בנאסדק ועברה לירוק. מחר צ'אנס אחרון.

מג'יק - שוחררה היום כמות שכללה רווח מסוים. נשארו 15K שקל לטווח ארוך עם סטופ לוס בשבירה של התמיכה האחרונה. חשוב לציין - אם המניה תתעורר פתאום אעשה סיבוב על סכום יפה. כמה אחוזים והיידה, ואת ה 15 אלף אשאיר לונג בכל מקרה.

דלק קבוצה - מניית לונג בתיק. אם כי המניה עשתה מהלך אדיר של 10% ולדעתי אקח לי את הרווח לכיס ואמשיך איתה.

הטרייד הבא כנראה למחר:
    שטראוס - מצורף גרף. ניכנס בסכום גבוה באופן הבא: פריצה של 6200 נכניס מנה ראשונה (אני שם 20). אחכה ליום המסחר הבא ואם אראה המשך עליה ומחזור טוב אחזק בעוד 20. אני מכוון לרווח של 2000 שקל, בערך 5%. מדובר במניה כבדה אז

ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il