| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| תיכנס לתיק. המניה זו פוקס ובפריצה של 8500 היא תיכנס לתיק. היא נשענת על קו מגמה עולה אז אני אהיה בקשר עין עם זה אבל בגדול לדעתי זו מניה לטווח ארוך. יש להם תכנית התרחבות גדולה וייתכן ואשאר שם לטווח ארוך של מינימום שנה. במקרה כזה הסטופ לוס הוא יותר גדול אבל צריך להיות עם אצבע על הדופק תמיד. המטרה היא לשים 10K ולהוציא 18-20 בסוף התקופה. נניח שנה או שנתיים. אמן. שמן נפט וגז הגיעה להתנגדות. פריצה של 104 תביא אותנו אולי ל 120. יש לי שם הרבה כסף אז אני לא אדבר עליה הרבה כי זה לא לעניין. מה שכן הבנתי שהייתה כתבה בלילה כלכלי..מישהו ראה? זו מניית הימור ואם היא לא תפרוץ בקרוב את 104 אני אדלל אחזקה. אינסוליין צריכה לפרוץ את 271 כדי להישאר בתיק. אם היא לא תפרוץ את 271 מחר אני מוכר אותה ואכנס שוב בפריצה, אולי. נמשיך לעקוב. זה כמובן תלוי בכמה זמן יהיה לי במשך היום ואם תהיה קליטה כי אני סוחר מהנייד. אגב, אם היא תפרוץ ותיתן עוד איזה 5% אני גם אשחרר. בקיצור, אני פתוח מידי ומחפש למכור משהו. שוחררה היום סיליקום. פשוט יש דברים טובים יותר בשוק וזה הרגיש לי לא נוח. עליה במחזורים וסיבוב פרסה - וניכנס לטרייד מהיר מאוד. חוזקה פריגו על אף שהיא לא משכנעת. מה 'כפת לי...3 אחוז אדום ואני בחוץ. זו מניה כבדה ואם השוק יתממש או יתרסק יש שם תמיד קונים. לעומת סיליקום למשל שהמחזורים בה קטנים. זה שיקול שכדאי להפעיל לדעתי. חוזקה ביוליין בפריצה ומחר אם היא תפתח ירוק אני אחזק חיזוק אחרון ומשמעותי. כרגע הטרייד עומד על אחוזים יפים של רווח והצעד הבא הוא לקחת סיבוב עם סכום גבוה, לשחרר אחרי 5% ולהישאר עם סכום נמוך לטווח רחוק יותר. יש במניה הרבה בשר ולא מן הנמנע שהיא תשלים מהלך חד של כמה עשרות אחוזים. חשוב לציין שהטרייד של ביוליין הביא תשואה יפה, כלכלית הביאה כמעט 10 אחוז על סכום יפה, גם אינסוליין הביאה תשואה יפה - 10 אחוז על 30 אלף - וזה אחלה טרייד. אחד כזה בחודש זה מעל ומעבר ובזמן האחרון יש כבר אחד כזה בשבוע. גם אם מורידים את ההפסד של סיליקום (כמה מאות שקלים) זו עדיין תקופה מאוד מאוד טובה אבל היא תיגמר בקרוב, עד התקופה הבאה. לכן יש להיות זהירים, לא לפעול מתוך רגש ועדיף לדעתי לצמצם אחזקות במניות מסוכנות. לכן אם סיליקום לא פורצת מחר אני מוכר אותה על אף שיש סיכוי שהיא תמשיך את המסע שלה צפונה. לאט לאט אני מרגיש יותר תחושת אי נוחות כשאני פתוח ככה וזה מה שמנע ממני להיכנס בסכום גבוה לביוליין מההתחלה. לילה טוב ייתכן והכותב מחזיק חלק מני"ע אותם הא מזכיר, מנתח ומסקר בפורום. אין בניתוחים אלה משום המלצה לרכישת ני"ע וכל מי שפועל כך עושה זאת על דעת שיקולו בלבד. תודה |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |