TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    15/08/13 15:19 איתן.. /ו גיא חזן
    בתוך עמי אני יושב (עמי=קהילת מנהלי סיכון והשקעות בארץ ובעולם)

מנהל השקעות מוצלח מתפקידו לייצר ללקוח ערך שוק או מעבר לשוק במקרה הטוב.
    לשם הדוגמא - מאחר וסביבת הריבית חסרת הסיכון בארה"ב עומדת על 0-0.25 אחוז אזי תשואה שמעבר לכך תאלץ אותי ליטול סיכון.
    מנהלים מוצלחים מאוד (ונדירים מאוד) - מצליחים לייצר 20-30-40 אחוז מעל הבנצמרק בשנה מסויימת ו-10-20 אחוז לערך מעל הבנצמרק בממוצע רב שנתי.

הנכון הוא גם לקרנות גידור - שאינן מחוייבות בפירסום הנתונים (ולרוב אינן מפרסמות).

מאחר שכך, על מנת לדלל את המבקשים לבוא עמם במגע, סף ההון ההתחלתי אצל המנהלים הללו עומד בדרך כלל על 5-10  מיליון דולר ומעלה.

לאור הכתוב - מנהלי ההשקעות לסוגיהם מודעים למגבלת התשואה ולכן פועלים במסגרת זו.
    באופן אישי - אם הייתי יודע לייצר 30-40-50 אחוז תשואה לשנה פרמננטית - סביר להניח שהייתי יושב מול המסך כל היום ומייצר אותה ולא מתעסק בניהול סיכונים עבור לקוחותיי (רק כמה אחוזים בשנה ובמקרה הטוב תשואה דו ספרתית או שומו שמיים יש שנים עם הפסד).

שרון כותב פה על מכונה שיודעת ומסוגלת לייצר 79% בשנה - אתה מבין את המשמעויות?

אין שום מכונה (או בן אנוש) בעולם שמייצרת תשואות כאלו.

אני מציע שנדבר ונבחן את המציאות בעוד 3-4 שנים.

בכל מקרה אני מאחל בהצלחה

גיא חזן-יועץ השקעות פרטי אובייקטיבי ובלתי תלוי
    www.guyhazan.com

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il