TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    07/07/13 20:26 לדעתי השוק בארץ בדילמה קשה וזה קצת ארוך. /ו אוראל סרור
    1. מחזורי המסחר הנמוכים לא מאפשרים לבצע רכישות רציניות או שינויים משמעותיים בתיקים כי זה יכול לגרום לתנודות חריגות במחיר מה שיוביל לכשל שוק ולעליה חדה במחיר או לירידה.
    2. מיעוט אפיקי ההשקעה בארץ הינו גורם נוסף לכך שלדעתי בתי השקעות פשוט ממעטים לבצע עסקאות שוב כדי לא לגרום לזינוק או ירידה חדה במחירי ני"ע.
    3. התשואות באג"ח הממשלתי נמצאות בדשדוש בחודשים האחרונים ודי מתאימים עצמם לשינויים בתשואות בארה"ב. ושוב זה בגלל המצאות התשואות לפדייון ברמות שיא מה שפשוט לא מצדיק השקעה וכתוצאה מכך כסף זורם גם לאג"ח קונצרני ושוב נוצר עיוות כתוצאה מחוסר אפיקי השקעה.
    4. שוק הביומד פשוט מגוחך. כל דבר עף מאות אחוזים כתוצאה מהודעות לא קיקיוניות. מה שמזכיר לי את בועדת הנדל"ן ב 2007 שכל פעם שחברה הייתה מפרסמת הודעה "בוקר טוב" מחיר המניה הייה עף ב 100%.

בקיצר... בארץ אין טעם לעשות שום דבר מיוחד. לדעתי פשוט לחכות בחוץ. דוחות רבעון שני תכיף יתפרסמו ונראה מה יוליד יום. לדעתי הגיוסים האחרונים שוב פעם מתעלמים מהסיכון ולא באשמת בתי ההשקעות, פשוט אין להם במה להשקיע והם חייבים לייצר תשואה !.

ארה"ב גם אם נראה שיפור הצב בכלכלה לא הכי טוב.

בקיצור: אין לי תשובה מוחלטת שום דבר לא נראה לי אטרקטיבי בטווח הארוך. לא אג"ח ממשלתי ולא אג"ח קונצרני.

הכי טוב לדעתי לפנות למניות בעלות תזרים יציב שמחלקות דיבידנד. ככה לפחות אפשר להסתמך על "כרית" ביטחון של תשואת דיבידנד גבוהה וקבועה. וכן תזרים אמיתי לאורך זמן ולא חלום שאולי או לא יתגשם.

חפשו אותי בפייסבוק : הקהילה הישראלית להשקעות מסחר וניתוח טכני

מרצה ללימודי שוק ההון , שיעורים פרטיים ולקבוצות.
    מומחה בניתוח טכני, ההערכות שווי לחברות, שיעורים לפרטיים וקבוצות

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il