| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| מדד עומד שבועות על מקום צר.1220-1230 עם יציאות סרק החוצה. כל פעם שיוצא משם הוא חוזר פנימה כמו מטפחת של קוסם שנידחפץ בין האצבעות,וככה מעלימים כל תנועה אפשרית בשוק. כל פעם שניורק עולה,אצלנו הבטן ריחה גאפ של עליות ,כאילו יש קשר מעבר לשעה. כל פעם שיורד שם זה כנ"ל ,שעה ראשונה ואחרי זה חזרה לריטואל הקבוע. יש את הפסימים הקבועים והאופטימים הקבועים,מי מטעה את מי? איך מביטים על אותו גרף אנשים ואחד אומר למטה ואחד אומר למעלה,ובסוף בכלל השוק עומד? בסופו של דבר כניראה מצבת הכתיבות קובעת הרבה והיא טוענת מתחילת החודש על דישדוש וכתיבות סוחרים על אף הסטיה הנמוכה וזה הדבר היחיד שקבע עד כה,ולא אמריקה ולא ארופה ולא המזרח. אז השוק משותק? הוא לא משותק,הוא פשוט עם כסף קטן שאין בו הרבה פעילות.אבל אם ניק חודש בחודש אחורה ניראה שעדין השוק ביצע כמה אחוזים טובים לכל כיוון.נמתין גם הפעם. השבוע מיום ב' מתחיל המסחר על שם אסתר לבנון עד 17:25. זה ומלנוקס סביר להניח שיבטלו חלק מהגאפים של הבוקר שהיו מנת חלקנו,ואז יתכן יותר מסחר תוך יומי מ0 ל10. השבוע ירד השוק ל1212 אחרי ביקור ב1235. השוק ביצע מהלך יפה מעלה מ1212 שבסופו של דבר כמו תמיד אומרים שהשחקנים ידעו מה יהיה בחו"ל. מה יהיה? בישראל יהיה תנודתי ללא כיוון מיוחד.השחיקה תעבוד בינתיים ,ויהיו מהלכי סרק.סביר שזה יגמר בזמן הקרוב בחסות ארוע מבחוץ,או ירידות אגרסיביות בניורק. למעשה בשבועיים האחרונים יש פוטנציאל לתנועה של 30 נק' מהמקום הנוכחי.1222 ,במעבר של 1230 הסבירות תיהיה למעלה.כל עוד מתחתיה צריך לשמורהגב ללמטה. בניורק אני לא רואה עליות כמגמה לזמן הקרוב כל עוד לא נסגור שם מעל 1650 שבת שלום אין יעוץ בניכתב. קורס מעוף פרקטי והרצאות על שוק ההון+עידכונים תוך יומי בזמן אמת-נא לפנות לnatikris@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |