| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
על הבנקים שהתנתקה לגמרי מהמדד בשבוע שעבר וקפצה פתאום יותר מ11% ביום אחד.. אפילו יותר מהתעודה הממונפת שלהם על הבנקים!! אישית הייתי בקסם מעו"ף שורטX3 שמכרתי בשבוע שעבר לאחר אזהרה שקיבלתי שנגמרו לקסם היחידות בתעודה הזו, והיא נסחרת מעל לשווי ההוגן שלה ללא התערבות עושה שוק. מצב מסוכן מאד!! להזכיר מה שקרה בתעודת היתר שורט שלהם לפני כמה שנים.. ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- חדש בטלנירי!! - ניהול תיקים המבוסס על שירות האיתותים בארה'ב של Rocker Broker ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ Life starts today..... דני מסקה מנהל פורום ניתוח טכני בטלנירי, ניתן לפנות בכל עניין או בקשה, אפשרות לשעורים פרטיים בניתוח טכני רגילים או מקוונים. 054-6251661 dmesseca@yahoo.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |