| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
נמצאים בA Secular Bear הכל אפשרי... אנחנו אמנם עדיין במגמה ראשית עולה מאז מרץ 2009 אבל המגמה הגדולה של עשרות שנים היא עדיין דובית עד שלא נפרוץ את הגבהים שמשם נפלנו פעמיים כבר בS&P ושאר המדדים בעשור האחרון, שום דבר לא יפתיע אותי... אך אם זאת לפי דעתי יש גם דרכים אחרות שאפשר לפרש את הגל האחרון בשיטת גלי האליוט, ודווקא לפרש אותו בתור גל-1 ראשון מתוך 5 גלים.. כלומר שהגל החמישי הסתיים בשנת 2000 ומשם ירדנו לעשות A-B-C שהA היה בועת ההייטק בשנת אלפיים... הB- היה המגמה העולה שהחלה ב2003 וה-C היה המשבר האחרון שהסתיים במרץ 2009 ועכשיו יש סיכוי שגם התחלנו גל-1 מתוך חמישה גלים עולים חדשים... אבל כמובן שאפשר גם לפרש את הדברים אחרת כפי שמשה שלום מפרש.. ושורה תחתונה קשה מאד לדעת ולנחש מה יקרה... ואני לא סוחר עלפי ספקולציות אלא המציאות בשטח... אבל כאמור כל עוד שאנחנו נמצאים במגמת SECULAR דובית של יותר מעשור... שום דבר לא יפתיע אותי... ואני מפנה אותך גם לסרטון של מרטינג פרינג שאני מאד מעריך אותו שהוא דיבר על הנושא הזה בסוף שנה שעברה... אני אביא שוב את הלינק עוד מעט.. המאמר של משה שלום... The grabbing hands grab all they can all for themselves after all It's a competitive world .....Everything counts in large amounts |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |