TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    30/06/09 20:09 מסכים איתך /ו on line
    עד כמה שזה כואב...

אגב, לגבי תחילת השרשור - גם המצב שלנו הוא בקנטים. להזכירכם: הדלק מתייקר ומעליו גם המע"מ - שמשפיע על כלל המוצרים לצרכן הפרטי, למעט הפירות והירקות (שגם על הפטור הזה נלחמים עכשיו ואם יעלה - ההכנסה הפנויה של הציבור תקטן הרבה יותר). משכורות יורדות בשל המצב, המעסיקים מנסים בכל דרך להקטין את עלויות השכר בחברות ורבים מפוטרים, כשחלקם לא זכאי לדמי אבטלה. אלה שזכאים, מצבם הכלכלי מורע והם חוסכים. מחיר הדירות עולה (מע"מ + חוסר הפשרת קרקעות מבעוד מועד) - ובעקבותו גם מחירי שכ"ד לשוכרים. - עד מתי הבורסה תעלה והריבית תשאר ללא שינוי (רמז: הריבית עולה - כדי להלחם באינפלציה)?

והדולר? הדולר יורד - היצואנים מייצרים פחות ו...

אגב, יש גם נקודת אור קטנה: החופש הגדול בפתח. אנשים מנצלים את ימי החופשה שלהם - וה"בזבוז" של ההורים הוא הפידיון של הסוחרים... מבחינת עלויות שכר - חופש שמנוצל מוריד את ההפרשה בגין ימי חופשה, ללא הגדלה בהוצ' השכר השוטפות (מה שאין כן בפידיון ימי חופש..), אבל זה כבר סיפור אחר.

כך או כך, אני דוגל בלזרום עם השוק ולא להתנגד לו. לצערי או לשמחתי כבר השכלתי להבין שאף פעם לא אקנה בשפל המוחלט ואף פעם לא אמכור בשיא...

אני מחכה לראות האם כבוד הרב צודק, כי ברמת המאקרו - אני לא חושב שאנו אמורים לנסוק כל כך...

מבחינת השוק: סגר על 862 - לעניות דעתי הוא מבטל את איתות הלונג מאתמול - אליו לא נכנסתי. אני יכול רק להצדיע לאייל שאמר - 870, מעל זה לא יעלה. כל הכבוד! (אני מדבר שמונחי סגירה)

אני מקוה להיות מחר מול המסך במהלך המסחר - ואח"כ יוצא לסופ"ש ארוך - כך שאני בחופש גם חמישי וגם ראשון :-(

את תיק המניות דללתי במהלך שלושת הימים האחרונים בכ 50%. להזכירכם יש את הפרפרים על 800 - שאם אייל צודק ונראה רמה זו החודש - חבל"ז... אם לא - תמיד טוב להיות בחופש בידיעה שיש לך פוזיציה שלא עלתה לך - ומגינה עליך בירידות.

למי שיש שאלות על דברים שכתבתי או שסתם חושב שאוכל לעזור לו - זה הזמן לשאול - ואפשר כמובן גם במסרים.
    מחמישי - אני בדממת אלחוט על יום שני...

בהצלחה לכולם
    אין יעוץ בנכתב.
    כל הפועל על סמך הודעה זו - עושה זאת על אחריותו האישית בלבד
    "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך"
    בהצלחה

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il