| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| עבר כמעט חודש ((סקירה מ2/5))ובינתיים המעוף מתנהג כמו ילד טוב בסה"כ. מבחינת רמות תמיכה והתנגדות- נשאר אותו דבר- 900-905 מלמעלה- 770 מלמטה (אולי עדיף ללכת עם דולי שאני מאמין יותר מדוייקת ממני). חשוב לשים לב לשני דברים- מתנד force שעומד לקראת התנגשות עם -0 שימו לב מה קרה בפעם האחרונה בחודש מאי 2008 אז עמדנו במצב דומה- מתנד לפני התנגשות עם 0 ועם התנגדות פיבונאצי, מה שנתן את האות לירידות. מצד שני- מעוף נתן תבנית של three white soldiers מה שמהווה איתות אמין מאוד להיפוך מגמה לטווח הבינוני (ואולי אפילו הארוך). לסיכום תחזית - כל עוד התחזית המסומנת בגרף =עליה לאזור 900-905 ומשם תיקון ל800-770 לפחות עם אפשרות עד לאזור 715 וכל זה לפני המשך עליות - כל המהלך כ-4 חודשים עובדת לדעתי אפשר להמשיך איתה. בהחלט לא המלצה אלא תחזית המתבססת על מה שהיה הוא שיהיה וכלים טכניים שכולם מוטלים בספקאשמח לשמוע דעות נוספות, הערות וביקורת בונה. | ![]() |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |